reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Iggy szyneczki i sery wyrzuca, i zjada sam chlebek...

Bartek do niedawna też zjadał sam chlebek lub odwrotnie - samą szyneczkę, od niedawna je kanapki w całości, za to sera nie tknie, ani żółtego ani białego :dry:

Dziewczynki a czy Wasze dzieciuchy jedzą dużo przekąsek w stylu ciasteczka, czekoladki, mlecznej kanapki czy np. paluszków tych "junior" ???

u nas jeśli czekoladka to max jedna kinderka lub jedno jajo niespodzianka na dzień ( i tak całego nie zjada ), paluszki uwielbia ale nie je ich bardzo dużo, taka paczka paluszków junior starcza nam na kilka dni, przed spaniem zawsze zjada serek Danio. Uwielbia winogrona - te małe bezpestkowe, bo one są słodziutkie. To u nas hit. Czasami kilka Kangusów na sucho.

reklama
Jak bym miała spagetti na obiad z kupnym sosem, to myślę, że Alan dostał by troszkę na skosztowanie :)

Ja tez już daje Majusi takie dania jak my, więc sosy też wchodzą w menu, tylko zawsze daję więcej makaronu a mniej sosu.

Olek na kolację jada kanapeczki z szynką i jabłko lub kanapkę z masełkiem i twarożek lub Danio.

Co do przekąsek to jada herbatniki, biszkopty, czasem mleczną kanapkę :)

Dzisiaj znowu byliśmy u lekarza-po antybiotyku dostał strasznej biegunki, więc już mamy inny. A jeśli do jutra nie przejdzie mu gorączka to idziemy na badania krwi i moczu. Dzisiaj jest czwarty dzień z gorączką powyżej 38 stopni-żadne leki już na niego nie działają....
Załamałam się...

jak myslicie czy moge dac malemu sos do spagetti taki kupny ze słoika:sorry:
Fifi jadl juz niejednikrotnie i nic mu nie bylo. W ogole on je wszystko to co my, ale ja z tych matek malo przewrazliwionych;-)

vive zdroweczka dla Olusia. Przykro mi, ze ciagle jakies wredne chorobska Was dopadaja:-( Jak to jest, ze jedne dzieci nie choruja w ogole, a inne ciagle?:confused:

Dzięki dziewczynki za pocieszenie. Dzisiaj na szczęście nie ma już gorączki, ale pojawił się ogromny problem z jedzeniem-na widok łyżki dostaje histerii. Ostatni cały posiłek zjadł wczoraj na obiad...

reklama
Do góry