reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

bóle brzucha ustapiły
natomiast jest bardzo nadpobudliwa i agresywna....ciągle podminowana
nie daje się nawet umyć (podmyć:rofl2:) kopie i ucieka:baffled::zawstydzona/y:

reklama
Po spokojnej nocy Kuba zjadł śniadanie,niby dobrze,ale po godzinie zaczoł zwijac sie z bólu brzuszka,normalnie sie wystraszyłam,tak leżał i płakał bidulek...poleciałam do lekarza i niby wszystko w porządku,lekko zaczerwienone gardło i katar...
Teraz spi słodko i niby nic.:baffled:

u nas wizyta u pediatry tez nastąpiła po bólu brzucha po posiłku :sorry2:
i tez nic nie wynalazł

moze to jakis wirus ? u nas rozalka?
mniejsza z tym .. duzo zdrówka

u nas wizyta u pediatry tez nastąpiła po bólu brzucha po posiłku :sorry2:
i tez nic nie wynalazł

moze to jakis wirus ? u nas rozalka?
mniejsza z tym .. duzo zdrówka

No ciekawe...

Do końca dnia jednak na brzuszek nie narzekał,jadł normalnie,kolację wręcz pochłaniał...więc sama juz nie wiem o co lotto...

Widze, ze dzieciaczki zaczynaja chorowac. Zdrowka dla wszystkich malutkich i duzych takze.
U nas zaczelo sie w tym tygodniu ''cos wylegac'' , ale na szczescie po wapnie i wit. C przeszlo. No i jeszcze (tak jak zalecala nam lekarka z Zakopanego) dalam Milence Clemastinum po ktorym katar i rozdraznienie zniknely.

reklama
Widze, ze dzieciaczki zaczynaja chorowac. Zdrowka dla wszystkich malutkich i duzych takze.
U nas zaczelo sie w tym tygodniu ''cos wylegac'' , ale na szczescie po wapnie i wit. C przeszlo. No i jeszcze (tak jak zalecala nam lekarka z Zakopanego) dalam Milence Clemastinum po ktorym katar i rozdraznienie zniknely.

Bo Clemastinum działa uspokajająco.
cyt. z ulotki
"Możliwe skutki uboczne: Senność, spowolnienie psychoruchowe, zaburzenia koncentracji,":baffled:

Do góry