reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
a ja daje codziennie jedna lyzeczke do herbaty PROFILAKIN z Herbapolu Szymek go uwielbia smakuje jak sok malinowy a ma wszystkie witaminy plus miod aloes no i oczywiscie sok z malin

po pierwsze hejka- jestem back po wizycie w polsce

po drugie- sanostol mam zamiar kupic, w lecie nie bralysmy

po trzecie- jestem szczesliwa ze czytam co u Wa i co u naszych lutowych buntownikow, bo bez neta u rodziny sie neico podlamalam. Laila byla pare dni nie do zniesienia, bunty, ryki itd ze nie poznawlam dziecka, a rodzinka oczywiscie stwierdzila ADHD (a propos tematu;-)), zle wychowanie, rozpuszczenie dziecka i zastanawiala sie czy na super nianie nie jest juz za pozno
dzieki Wam wiem ze chyba jeszcze nie:-p

po pierwsze hejka- jestem back po wizycie w polsce

po drugie- sanostol mam zamiar kupic, w lecie nie bralysmy

po trzecie- jestem szczesliwa ze czytam co u wa i co u naszych lutowych buntownikow, bo bez neta u rodziny sie neico podlamalam. Laila byla pare dni nie do zniesienia, bunty, ryki itd ze nie poznawlam dziecka, a rodzinka oczywiscie stwierdzila adhd (a propos tematu;-)), zle wychowanie, rozpuszczenie dziecka i zastanawiala sie czy na super nianie nie jest juz za pozno
dzieki wam wiem ze chyba jeszcze nie:-p
witam:-)

reklama
Hej Susu! Fajnie, że już jesteś :tak:

Pewnie, że zachowanie Lailusi jest całkiem normalne, na dodatek znajdowała się w obcym jej środowisku.

Do góry