reklama

optymistycznie starające się

reklama
czyli wg twoich obliczen..teraz mam 75D, w ciąży będę miała 75E..a po 75F ??? ja się chyba załamię ...jak ja te melony udźwignę ?? ;)

Moniqa-no właśnie u mnie akurat się sprawdziło ale z moimi koleżankami było różnie-więc jak mówiłam trzeba to traktować z  :D  Elżbietka -witaj skarbie spowrotem -a rocznice ślubu mam  4,09 już 6 latek stuknie-ale szybko mineło . ;D

Jeny dziewczyny, jak czytam o tych "cyckowych objawach" to mnie ciarki przechodza, bo ja normalnie to nosze E a teraz jest ciasne i dzis kupilam F !!! Ale to przed @... a moze nie ???

Agnezzz-ale się uśmiałam-nie będzie chyba aż tak żle za to po zaprzestaniu karmienia mam teraz małe "skrzaty" 75 A   :( ale czego się nie robi dla dzidzi.Mąż ciagle powtarza ,że są git najważniejsze ,że mieszczą sie w dłoni-HA HA HA-dobre sobie.

Elżbietka-rany masz rocznice ślubu w dzień urodzin mojej córci-ale zbieg okoliczności-dla Ciebie jest to specjalna data i dla mnie również-ale super ;D

Hihi...och te cycole... ;)

Aga, ale widzę, że ty w jeszcze większych opałach jesteś...E..nono niczego sobie te twoje cycuszki ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry