reklama

optymistycznie starające się

He he no nie wiem czy powiedzieć o forum mojemu >:D jeszcze się wciągnie jak ja, i co wtedy ?? mhhmmm
Zobaczymy :)
U nas szaro i pochmurno.... brrr...zimno :( wczoraj byliśmy na roczku :) świetny bąbel :D zjadłabym takiego na śniadanie :)
pozdrowionka

reklama
Cześć Agnezzz-widzę ,że my to poranne ptaszki.Ja mam dziś i jutro wolne,ale w piątek już brykam do pracy-koniec byczenia ::) Życzę smacznej herbatki ;D

LAna, ale masz fajnie...ja co prawda mam luz ostatnio w pracy bo szef ma tydzien urlopu...ale wolałabym siedzieć w domu niż tutaj przychodzić ;)
Herbatka zaparzona - właśnie się nią ogrzewam :D

uff..Witajcie..jeden wieczorek odpusciłam no i spooooere zaległosci mam-cycolowe..:)
LILITH w większosci to kwaśne/ostre-chłopiec..słodkie -dziewczynka sie sprawdza..Jedna kolezanka ..zajadala sie potwornie..ogóraskami..kapustką kiszoną..pieczonymi dobrze przyprawinymi smakolykam-ur chłopca;)i..a druga..teraz jest w ciazy juz 7 miesiac..bardzo delikatnie do tego typu jedzenia podchodzi..(sama widziałam na weselu;)..Faktycznie codziennie paczuś..slodka bułeczka na śniadanie..obowiakowo codziennie lód..Na weselu nie zjadała całego obiadu..zupy dosc dobrze przyprawinej-ostro -skosztowała-odrzuciła..ale za to ciasta..lody...:)..i Faktycznie..dosc niedawno dowiedziała sie.., ze ma dziewczynke..Mało przytyła..bardziej wybredna jest..(smiejemy sie, zę jak to baby:)..

Dziewczyny co do piersi ;D..no to w koncu może i mi BOzia da cycuchy:)..jestem wysoka..raczej szczupła;)..a co czesto za tym idzie..płaska jak decha;)..takie cytrynki;)..(oczywiscie niepomarszczone:).. :laugh:.i powiem Wam..że jezeli genetyka..dziedziczenie sa..to ja po mojej mamie, niestety nie odziedziczyłam biustu ::) ::)
.Ale w sumie to nie ma reguly tez z tymi bimbalkami..a moze i jest reguła..ale sa wyjatki..Koleżanka..zawsze miała mały biust..w ciazy troszke sie powiekszył..o rozmiar..a po ..wrocil do swoich rozmiarów..

Rozpisałam się..:)

U mnie to cała rodzinka to takie cycolinki i od strony mamy i taty (no oczywiscie mój tatuś nie ma cycolków ;) ) więc co jak co, ale raczej mało wątpliwe było, że ja miałabym "skromny" biuścik....mąż oczywiście się cieszy, ale mój kręgsłup już trochę mniej ;D

O nieeee!!!!! :laugh: :D :laugh: :D..ale jaja..której to facet sie odważył..walkiem go:)!
Ja jak powiedziałąm o takim projekcie mojemu to sie usmiał..teraz jak powiem, ze nie skonczyło się to na gadaniu to posiusia sie ze śmiechu..
Niegrzeczni!..beerboom im w glowie..powini coś w stulu..
babyopiekaprzyżoniewplanowaniustaraniuipielegnacjidzieciczylijaksiewszystkiegonauczyciwykorzenicpiciepiwaprzedTVcalymipopoludniam
;D ;D ;D..po uszach chyba dostane, jak mój kochany maz to przeczyta:)

reklama
ja jestem kilka dni przed...@..cycole większe troszke..i bolą..:(..a wczoraj było extra tulanko..bez zbędnego uwazania:)..a co i tak @..nie ma płodnych..choć i o takich wyj od reguly słyszy się;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry