uff..Witajcie..jeden wieczorek odpusciłam no i spooooere zaległosci mam-cycolowe..
LILITH w większosci to kwaśne/ostre-chłopiec..słodkie -dziewczynka sie sprawdza..Jedna kolezanka ..zajadala sie potwornie..ogóraskami..kapustką kiszoną..pieczonymi dobrze przyprawinymi smakolykam-ur chłopca

i..a druga..teraz jest w ciazy juz 7 miesiac..bardzo delikatnie do tego typu jedzenia podchodzi..(sama widziałam na weselu

..Faktycznie codziennie paczuś..slodka bułeczka na śniadanie..obowiakowo codziennie lód..Na weselu nie zjadała całego obiadu..zupy dosc dobrze przyprawinej-ostro -skosztowała-odrzuciła..ale za to ciasta..lody...

..i Faktycznie..dosc niedawno dowiedziała sie.., ze ma dziewczynke..Mało przytyła..bardziej wybredna jest..(smiejemy sie, zę jak to baby

..
Dziewczyny co do piersi ;D..no to w koncu może i mi BOzia da cycuchy

..jestem wysoka..raczej szczupła

..a co czesto za tym idzie..płaska jak decha

..takie cytrynki

..(oczywiscie niepomarszczone

.. :laugh:.i powiem Wam..że jezeli genetyka..dziedziczenie sa..to ja po mojej mamie, niestety nie odziedziczyłam biustu :

:

.Ale w sumie to nie ma reguly tez z tymi bimbalkami..a moze i jest reguła..ale sa wyjatki..Koleżanka..zawsze miała mały biust..w ciazy troszke sie powiekszył..o rozmiar..a po ..wrocil do swoich rozmiarów..
Rozpisałam się..