reklama

optymistycznie starające się

No Dorka, wszystko jest możliwe..to ci byłaby niespodzianka, zaatwiona byłabyś na cacy i wszystkie rozterki odeszłyby w siną dal a ty byś szałała z radości ze dzidziolek będzie...hahah ;D ;D

reklama
No ja bym szalała:)..pewnie pewni..maz..to nawet nie mówie..Jej..nawet sobie nie wyobrazacie jak on pragnie dziecka..głupio pisać..-ale bardziej niż ja..i cieszy sie srasznie na mysl, ze i ja myślę..że łykam folik..byłam w klinice..założyc kartę u b. dobrego gin..i ze non stop mowie mu,z e już sie nie moge doczekać..
Wczoraj bylismy wieczorem w e Wroclawiu..i jak spacerowalismy razem z siostra i mężam po sklepach..to b. zachwycalismy sie małymi ciuszkami..pikne!..ach..Poki co juz znam date wyazdu..5 lipca..

aa..jeśli chodzi o objadanie sie.czymś bardziej.. :0 w czasie ciazy..Mamcia moja mówi,z ę jak ze mna była w ciąży kilogramami jadła pomidory..:)..prwei nic poza tym..nie znosiła miesa mielonego..i kawy..(które przed uwielbiała:)..a na sam zapach biegla do łazienki:)..ja dzis chyba zjdlam z 5 pomidorów;):)..ale i kawkę piłam:)

Izabelka-ja też z tymi cycuchami to u mnie tak jak i u Ciebie-chcę większe,a tu ciągle te staniki z push- apa-mi muszę nosić,ale niestety w moją mamuśke się nie wrodziłam ,bo ona ma big cyc a za to w rodzinke ze strony taty-bo tam same dechy-blee >:(.Mam tylko nadzieje,że moja córcia z tym biustem nie pujdzie w moje ślady i Bozia obdarzy ją nie co większym  ::) ;D

Wszystkie już zafasolkowane mamusie zapraszam do zapisania się w wątku "Lista ciężarówek"

Bedziemy miały podgląd kto już jest...bo przy tej ilości wypowiedzi to już się wszystko miesza ;)

reklama
Wszystkie już zafasolkowane mamusie zapraszam do zapisania się w wątku "Lista ciężarówek"

Bedziemy miały podgląd kto już jest...bo przy tej ilości wypowiedzi to już się wszystko miesza ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry