reklama

optymistycznie starające się

Elżbietko..znam na to jeden sposób :

ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża, ciąża.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
wiecie co,wlasnie sobie policzylam, poukaldalam...
no i jak by tak sie udałoo w tym cyklu zjaśc w ciąże... (modle sie o to bardzo), to termin porodu przypadał by na ... moje urodziny!!!
no tak to sam abym nie mogła wyliczyc!!!
moze to jaies dzialanie z gory??

Witam dziewszki w ten nieco ładniejszy poranek niż wczoraj,przynajmniej dziś nie pada i mam nadzieje ,że już nie bedzie i słoneczko zaczyna wychodzić-zapowiada sie ,że będzie ładny dzionek ;D

reklama
A u mnie brzydko jak nie wiem i do tego zimno...siedzę w biurze i nie mogę się rozgrzać, ręce mam skostniałe. CHyba idę zrobić sobie gorącej herbatki :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry