Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja tez nie mieszkam z rodzicami i to ile juz czasu .... a tekst byl za kazdym razem jak spotykalismy sie na grillu ... jakos mi bardzo zasmakowaly udka kurczaka (kiedys kurczaka nie lubialam )
Rusalaka niespodzianki sa fajne bo sa ...fajne?? ;D nie wiem co mialam napisac : hihi
RUSALKO a jak cchesz przygotwac niespodziankie ? ja to zawsze myslalam ze jak sie dowiem to kupie buciki i dam mezowi ale nie wyszlo bo jak sie dowiedzialm to bylam jeszcze na niego zla
A ja niedawno wróciłam z pracki i teraz mam wolne do poniedziałku-huraaaa!!!! ;D ale padam już a trzeba wziąśc jeszcze prysznic -dobra uciekam pa pa!!!! do juterka i pięknych snów!!! ;D
ja nie wiem Malinko jak mi to wyjdzie- maż kaze testować przed wyjazdem..a ja sie zaparłam, ze nie..bo za wcześnie..no i chce byc pewna , ze test wyszedl oki..-no bo moze teraz jeszcze wyjsć negatywny..Wiec jesli nie zmięknę-testuję po 10 lipca..z mezem będę miała kontakt telefoniczny..a przez tel nie powiem..(choć pewnie będzie wyciągal ze mnie-powiem nie nie....(teraz to sam sie smieje-że nie moze oznaczać tak i nie moze być nie..i przyjezdza do mnie pod koniec lipca no i ..kupię jakieś takies..pojdziemy na spacerek..i mu wszystko opowiem..-jesli będzie na tak!..sama nie wierzę w to, ze jesli tak-tyle wytrzymam..