reklama

optymistycznie starające się

reklama
ja tez nie mieszkam z rodzicami :P i to ile juz czasu ;) .... a tekst byl za kazdym razem jak spotykalismy sie na grillu ... jakos mi bardzo zasmakowaly udka kurczaka (kiedys kurczaka nie lubialam ;) )

Rusalaka niespodzianki sa fajne bo sa ...fajne??  ;D nie wiem co mialam napisac  ::) hihi

MONIQA heheh fajna masz mame :)

RUSALKO a jak cchesz przygotwac niespodziankie ? ja to zawsze myslalam ze jak sie dowiem to kupie buciki i dam mezowi ale nie wyszlo :) bo jak sie dowiedzialm to bylam jeszcze na niego zla :)

A ja niedawno wróciłam z pracki i teraz mam wolne do poniedziałku-huraaaa!!!! ;D ale padam już a trzeba wziąśc jeszcze prysznic -dobra uciekam pa pa!!!! do juterka i pięknych snów!!! ;D

ja nie wiem Malinko jak mi to wyjdzie- maż kaze testować przed wyjazdem..a ja sie zaparłam, ze nie..bo za wcześnie..no i chce byc pewna , ze test wyszedl oki..-no bo moze teraz jeszcze wyjsć negatywny..Wiec jesli nie zmięknę:)-testuję po 10 lipca:)..z mezem będę miała kontakt telefoniczny..a przez tel nie powiem..(choć pewnie będzie wyciągal ze mnie-powiem nie nie..:)..(teraz to sam sie smieje-że nie moze oznaczać tak i nie moze być nie:)..i przyjezdza do mnie pod koniec lipca no i ..kupię jakieś takies..pojdziemy na spacerek..i mu wszystko opowiem..-jesli będzie na tak;)!..sama nie wierzę w to, ze jesli tak-tyle wytrzymam..:)

oj Rusałko ciężko Ci będzie zatrzymać tą wiadomość tylko dla siebie :D Ja tam nie weirzę, że mu nie powiesz hihi ;P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry