reklama

optymistycznie starające się

reklama
Margolis -powodzenia!!_pamiętasz kiedys mówiłam, ze my razem zajdziemy..wiec ja nadal w to wierzę..oboje zaczełyśmy starania w czerwcu:)..wiec musi się nam obu udac!
Co do moich objawów..nie mam żadnych dzis..no i co tam:)..nic nie wiem..ani piersi nie bolą..dobrze sie czuje..itd...nawet senność minęła:)..dzień dziś-odwrtonoscia wczorajszego:)!

Margolis , plamienie jeszcze nic nie znaczy, testuj szybciutki i od razu dawj tu fliudki ciązowe!!
Rusalka , ty tez!!i uwazaj na siebie jak juz wyjedziesz!!tzn teraz tez :)

Margolis trzymam kciuki aby to plamienie bylo z tych "pozytywnych" czasami zdazajacych sie plamien w czasie ciazy :)

Rusalko ja sie tak super dobrze czuje od samego poczatku , gdyby nie to ze nie dostalam @ i bolaly mnie okropnie piersi, chyba bym do dzisiaj nie przypuszczala ze jestem w ciazy :) .... piersi jednak nie zawsze musza bolec, a z ta sennoscia jest roznie, jedni mowia ze od razu jest sie sennym inni ze w pozniejszym czasie  ...wiec tak jak mowi m.a.l.i.n.k.a moze dzidzia dala ci odpoczac  :P

pozdrawiam :)

Elzbietko hehe ty spiochu   ;D ... rozumiem 11 minut ale tylko 10 ;)  :P, a tak powaznie to moj maz stwierdzil, ze moj objaw sennosci ciazowej w jego oczach nie jest zaliczany do objawow, bo ja senna bylam zawsze  ;D ...zawsze spalam ile moglam ...niom ale co ja moge zrobic jesli spanie to moje hobby  :D :D :D

MONIQA ja bymspala ile bym mogla :) przed ciaza tez bylam spich ale teraz to normalnie kapilica;) teraz tez ide spac:)

ELZBIETKA autobus to autobus:) ja ostanio usnelam podczas dobierania sie meza do mnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry