reklama

optymistycznie starające się

no to ładne z Was agentki..nie no u nas ja jestemanty -spioch..Pisałam już kiedyś..że jak wyjeżdzamy gdzieś to lipa ze mna mieszkac w pokoju..badz spac w łózku(maz:)..wstaję..myję się..ubieram..maluję..szykuję..robię śniadanko..i budzę:)..a w niedzielę ostatnio o 7 rano robiłam obiad:)..wczoraj tylko senny dzień był..dzis luz..ale dołem brzuszek taki jakiś inny..raz boli..kłuje..i tak promieniuje w góre...
gdzieś któraś pisała o dziwnym posmaku w ustach..-wczoraj wypiłam wiaaadro napoiju(pomaranczowego)..i nie mogłam zabiść tego smaku..dziś grejfrut(2l)koncze:)

reklama
Ja to bym spala i spala!!Ale nigdy nie tak jak teraz...ty to tez niezla aparatka jestes!!Moja maz to jak moze to tez spi i spi!!I zycze Dorka by to byla fasolinka bo na to wyglada :)

Malinka czytałam ,że cycusie Ci rosna oj ja tez bym tak chciała ::) ;D -hi hi hi-najważniejsze ,że dość dobrze się czujesz,a fasolinka rośnie ;DA ja właśnie niedawno wróciłam od fryzjera tak długo tam siedziałam ,bo aż niecałe trzy godziny ,ąż tyłek mnie rozbolał od tego fotela-ale za to efekt super pasemka jak sobie wymarzyłam lepsze o 100% niż poprzednie z przed dwóch miesięcy ;D-aż samopoczucie mi sie poprawiło -hi hi hi ;D

reklama
a my z mężem urządziliśmy sobie poobiednią drzemkę, która trwała do godziny 20.00 ;D Potem poszliśmy na długaśny sapcerek, a teraz wcale nie chce mi się spać hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry