reklama

optymistycznie starające się

LANA anio rosna cycusie :) i jakies zylki mi na nich wychodza. Fajnie ze masz nowa frzyzure:)

AGNEZZ mm spacerek my dzis bylsimy chwile nad woda bo kolezanka przyjechala z Dolnego Slaska I WYNajol jej tata domek letni nad woda i jej mamie :) jej tata pracuje u mojego taty w firmie :) i stad ja zanmy:)

reklama
MALINKO, dzięki!! ja wlasnie najadlam sie czeresienek. jakos dzisiaj niedobrze sie czułam cały dzień i nic niemogłam jesc, bo po wypiciu wody miałam ochotę ja zwrócic ::). a teraz na noc najadlam sie czeresni i znowu jest mi "tak sobie" ::)

Malinka -to fajowo spędziłaś czas  ;D-a mój mąż w raz z teściem właśnie pojechali odebrać nasze autko i dziś będzie pierwsza wspólna jazda.Mój mąż się śmieje ,że tą nową fryzure zrobiłam sobie do nowego autka-ha ha ha  ::) ;D Wieczorkiem robimy wyskok na promenade ,bo u nas dziś imprezka śledziowa się odbywa tzw.dzień śledzia  :P ;D

Z tymi czereśniami to trzeba kobitki uważać ,bo moja córcia ostatnio najadła się ich na wieczór a w nocy musiałam ja trzymać nad wc-etem,bo wszystko oddała biedactwo  :(- i brzusio ją strasznie przez nie bolał-a tak je lubi  :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry