reklama

optymistycznie starające się

reklama
szok... u nas tez tak jest z rejstracja...i na tego gina co mam teraz 30 tez czekalam 2 miesiace:( Popatrz na biala liste ginow! mam nadzieje ze znajdziesz tam odpowiednia osobe!

Axxa...ja w tym miesiacu postanowilam sobie odpuscic starania...w dodatku naprawde wiele przezylam...a tu jednak sie udalo!!!:) wiec niemozna odrazu zakladac najgorszego!!!

aha wiecie co wczoraj odkrylam? ze nasza fasolka powstala w moje urodzinki!!!!:):):) to dopiero prezent!

LILITH nie wiem... być może właśnie tracę nadzieję... (na szczęście u mnie to chwilowe)... no ale twój tescik to we wrześniu napewno nam wszystkim przyniesie szczęście...:)

Witam  dziewuszki w ten słoneczny poranek móże jesień tak szybko nie przyjdzie? -daj Boże-,pogoda coś sie ostatnio poprawiła i aby tak jak najdłużej zostało   ;D. Ja jestem fazie tych najważniejszych dni i własnie rano juz było przytulanko z mężusiem -hi hi  ;D ::).Męzuś gdzieś wyczytał i powiedział dopiero po porannym przytulanku,że takie z rana mizianie sprzyja zapłodnieniu-hi hi ;D-a to mały cwaniaczek z tego mojego mężusia  :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry