reklama

optymistycznie starające się

Margolis!! testowalam wczoraj wieczorem bo niemoglam wytrzymac do rana!! no i pojawily sie sliczne II kreseczki!!!:) a z fasolka napewno bedzi ewszystko dobrze!niepozwole by stala jej sie jakas krzywda!! a we wtorek mam gina!!

reklama
A ja jak widzicie nic:( Już wczoraj wieczorem jak byłam na koncercie (poezja śpiewana- super) to czułam jak mnie boli w krzyżu i w nocy czułam... no i oczywiście @ przyszla. Nawet nie musiałam testować. W sumie pocieszam się że dopiero zaczęliśmy (jak policzę to dopiero pierwszy miesiąc jak próbowaliśmy prawdopodobnie w owulację:) więc nic nie może być tak od razu...Ale martwię się trochę już na zapas bo zawsze odkąd pamiętam to miałam problemy z hormonami i co ginekolog to mnie inaczej leczył...niektórzy tak że szkoda gadać. Życzę wszystkim milego wieczoru sobotniego:)

Robilam badania, teraz na 06.08 ide do ginekologa- nowego, ma u nas dobre opinie, bo babka do ktorej chodzilam przyjmuje raz w tygodniu...i w lipcu rejstrowali do niej na grudzien -PARANOJA. Generalnie ona chyba dobra jest ale że tak powiem "malo dostępna" wiec szukam. Nie moge za kazdym razem w czwartek zwalniac sie z pracy i siedziec tam caly dzien (bo jak sie cos dzieje to przyjmuje bez rejestracji) z kilkudziesięcioma innymi kobitkami...Spróbuje do innego - zawsze moge jeszcze pojsc spowrotem do niej (teraz jestem zarejstrowana na grudzien:) albo na telefon prywatnie...
o...goście przyszli, wracam później:)

eh... nie rozmawialismy na ten temat, szczerze powiem ze troche sie boje usłyszec znowu to samo. nie mogłam sie wczoraj wypłakac, mój mąz niestety nei potrafi spokojnie przeczekac napadu mojego płaczu i zaczyna pytac a dlaczego, a czemu.... i w końcu wychodzi ze to ja musze go pocieszac ::) dzisiaj troszke lepiej, tzn bardziej udaje mi sie panowac nad smutkiem. bylismy dzisiaj szukac materiałów na remont i mebli, szok jkaie ceny!!za szafke pod umywalke zaśpiewali nam 900zł!ael bedzie, a za słupek do łazienki 2100 ::).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry