Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asmodis pisze:ja tez sie spoznilam, ale WSZYSTKIEGO DOBREGO
Rusalka pisze:Hej dziewczęta!
Mam mega doła!!!!Jak się w coś angażuję to calym sercem..i całą sobą wszystko przeżywam. Nie potrafię nie myśleć o dzidziusiu..a im bardziej sie staram odgonić te myśli..tymbardziej one przychodzą..sa..i coraz mniej wiary..wieksze nerwy..Był we mnie taki spokój..wszytko ok..a od dwóch dni-maź rozdraznienie i ta myśl-czy sie udało?..Wiem, ze Wam marudzę..ale potrzebuję sie wygadac. Nikomu o tym nie mówię, bo po co..Na weselu spotkalam wszystkie znajome ..zaciazone..gdzie nie pojdę kazdy o mnie pyta..ja glupawo uśmiecham sie i mówie-nie..na mnie czas..jeszcze niee..a w duchu czuje jak sama sie oszukuję-Przecież ja tez pragnę miec pod serduszkiem kruszynke-coż..mało we mnie cierpliwosci. To niby dopiero drugi miesiac starań..ale wydawało mi sie to wszystko o wiele prostsze...a teraz to czekanie..i te durnowate myśli, ze niby dlaczego wcześniej sie nie udalo..a teraz sie uda..Do bani nastrój!!