reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
To fajnie wiedziec...
Mysle ze jak wroce to bedzie mozna czasem poklikac-ze przede wszystkim-bedzie o czym, a moze i o kim...
A na razie czytam sobie o Waszych dzidziusiach i tez jest fajniusio....

Ja mam jeszcze tlen i skype!! mialam jeszcze yahoo (czy jakos tak) ale po formacie jest odinstalowane :)

a popisac zawsze bedzie o czym!

no pewnie...
jejku tak bym chciala tez miec maluszka w brzuszku...
no ale musi jeszcze poczekac...
ale jak wracam przerywam branie tabletek, bo troche mnie nastraszylyscie...
no a jak wrociemy do siebie z "bylym@, "przyszlym" to moze i fasolka niedlugo potem przyjdziie-choc po ponad 3 latach tabletek to chyba moze byc ciezko tak od razu... no ale na wiosne....
W kazdym razie trzymam za wszystkie Wasze fasolki kciuki bardzo mocno i piszcie co nowego-codziennie czytam...

Aga-ciekawa:)..moja kolezanka brałam tab przez 5 lat..(z nieiwelkimi bodajze przerwami..albo i nie..Odstawiła..i w drugim cyklu strań zaszła w ciaże:)

aha...
to chyba bede brala...
bo my planowalismy poczecie dzidziusia na okolo maj 2006...
i myslalam ze do tego czasu sie wyreguluje cykl... no ale skoro tak-to nie chce stresowac "bylego","przyszlego"....

reklama
Do góry