reklama
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
LANA masz całkowitą rację.
Ja mam w rodzinie dwóch lekarzy. Kuzynka jest pediatrą, a jej mąż kimś tam w medycynie sądowej, ale nie utrzymuję z nimi żadnego kontaktu
Ale sie dziewczyny rozkrećiły, nie nadążąm już za wszystkimi wątaki, które mnie interesują
Ja mam w rodzinie dwóch lekarzy. Kuzynka jest pediatrą, a jej mąż kimś tam w medycynie sądowej, ale nie utrzymuję z nimi żadnego kontaktu
Ale sie dziewczyny rozkrećiły, nie nadążąm już za wszystkimi wątaki, które mnie interesują
DreamsAboutBaby
Oj Ilinka boisz się powiedzieć dokładnie gdzie? Ja mam rodzine niedaleko wrocka 
DreamsAboutBaby
kiedys chyba tamtedy przejezdzalam ale to bylo dawno 
A
Agnezzz
Gość
Wrocław...piękne miasto. Jestem w nim zakochana. Byłam tam kilka razy i zawsze wracam z sentymentem. W zeszłym roku zabrałam tam na kilka dni mojego męża, bo nigdy tam nie był. Też został oczarowany. Może mniej jak ja..ale uległczarowi 
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Wroclaw ... rzeczywiscie piekne miasto... mieszkalam w nim 2 miesiace, na Sępolnie (super dzielnica) .... zgubilam sie w nim 3 razy, ale po mniej wiecej 6 godzinach, zawsze wracalam do domku ;D ;D ;D ;D... w przyszlosci chcemy z mezem sie przeprowadzic do Wroclawia...moj maz spedzil tam 7 lat 
DreamsAboutBaby
Ja byłam tylko raz. Moja kuzynka mieszkała na osiedlu które miało bardzo dziwną nazę, cos Na Ostatnim Groszu czy cos takiego, ale rzeczywiście miasto piękne... a rynek..
reklama
A
Agnezzz
Gość
Rynek i jego atmosfera..to jest wlasnie najlepsze..i kwiaciarki na placu solnym...miodzio. DOstałam tam od męża różę na drugą rocznice poznania...Było romantycznie 
Podziel się: