reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Elzbietka a ty  jako położna wiesz może coś na temat zajścia w ciąże lub donoszenia ciąży po konizacji,chodzi mi czy są przez to jakieś problemy-bo mi wycieli dość dużo szyjki macicy i mam ją minimalną?  ???

LANA masz całkowitą rację.
Ja mam w rodzinie dwóch lekarzy. Kuzynka jest pediatrą, a jej mąż kimś tam w medycynie sądowej, ale nie utrzymuję z nimi żadnego kontaktu ;)
Ale sie dziewczyny rozkrećiły, nie nadążąm już za wszystkimi wątaki, które mnie interesują :)

Wrocław...piękne miasto. Jestem w nim zakochana. Byłam tam kilka razy i zawsze wracam z sentymentem. W zeszłym roku zabrałam tam na kilka dni mojego męża, bo nigdy tam nie był. Też został oczarowany. Może mniej jak ja..ale uległczarowi :)

Wroclaw ... rzeczywiscie piekne miasto... mieszkalam w nim 2 miesiace, na Sępolnie (super dzielnica) .... zgubilam sie w nim 3 razy, ale po mniej wiecej 6 godzinach, zawsze wracalam do domku  ;D ;D ;D ;D... w przyszlosci chcemy z mezem sie przeprowadzic do Wroclawia...moj maz spedzil tam 7 lat :)

Ja byłam tylko raz. Moja kuzynka mieszkała na osiedlu które miało bardzo dziwną nazę, cos Na Ostatnim Groszu czy cos takiego, ale rzeczywiście miasto piękne... a rynek..

reklama
Rynek i jego atmosfera..to jest wlasnie najlepsze..i kwiaciarki na placu solnym...miodzio. DOstałam tam od męża różę na drugą rocznice poznania...Było romantycznie :)

Do góry