A nie przykrywacie się? A wstaje zasłaniając ptaszka i kładzie Julkę do mnie, wtedy zakłada majty, a potem kładzie się do nas. Ew. jeszcze mi ciuchy podaje. Myślę że bez zbędnej paniki. Jak zobaczy to nic, w końcu ma to samo 
reklama
katrenki
Fanka BB :)
ja mysle jak dziunka, jak zaczniesz apnikowacx i szybko sie ubierac to odrazu wyczuje, ze cos tu ni teges i ciekawosc sie wlaczy a jak postarasz sie wziasc to na spokojnie to mysle, ze dziecko przyjnie to za naturalne :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
przkrywamy sie
ech bo wizja kupienia pizamy mnie przerazała
Kiedys do glowy mi nie przyszlo spac nago , ale jak sie poznalismy to M nauczyl mnie swoich "szatańskich obyczajów " 
katrenki
Fanka BB :)
ja nie umiem spac nago, musze miec chociaz koszulke inaczej bie daa rady
odnośnie przyłapania na "goracym uczynku" ............z autopsji wiem, że nawet 4 letnie dziecko kuma o co kaman ;-);-);-) i to niezły szok jest dla takiego malucha.........................
My, jeszcze śpimy w pokoju u małej, ale jezeli mamy ochotę na przytulanko, to wychodzimy do drugiego pokoju ................
jestem tego zdania, co Dziunka. Narazie jesteśmy spokojni, bo Mała nie wychodzi z łóżeczka, no zobaczymy co bedzie później hehehhe
My, jeszcze śpimy w pokoju u małej, ale jezeli mamy ochotę na przytulanko, to wychodzimy do drugiego pokoju ................
jestem tego zdania, co Dziunka. Narazie jesteśmy spokojni, bo Mała nie wychodzi z łóżeczka, no zobaczymy co bedzie później hehehhe
martolinka
Kiragold wstyd sie przyznac .. czasem to ogladam 
Kiragold wstyd sie przyznac .. czasem to ogladam![]()
spoko, ja wparwdzie nie ogladam ale ridge'a znam jak cholera
reklama
martolinka
Fakt , ale coraz trudniej zauwazyc jakiekolwiek emocje na jego twarzy 
Podziel się: