reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

Co do pierwszego to wszystko się zgadza ale ten drugi materiał to aż mi się włos zjeżył... Po pierwsze nieprzygotowanie placówek dla pięciolatków a co do religii w szkole to zawsze byłam zdania, że szkoła nie jest miejscem do nauki takowego przedmiotu. Od tego są rodzice i kościół. Oczywiście to moje zdanie :)))

reklama
chyba tu napiszę...

kiedyś Wam wspominałam ale przypomnę...bo mnie szlag juz trafia!!!!!!!!!:wściekła/y:

przychodzi do Biedry chyba codziennie i to juz z rana nawet rodzinka..czasem w komplecie mama ,tata i synek...synek na oko 1 rok...fajny szkrab

za to rodziece istna patologia!!!!!!!!!!!! nie wyrabiam chleją codziennie,albo wódka na tasmie krajowa syf do potegi zapewne albo piwska te najtańsze jak wczoraj!!!!!!!! a małemu wiecie co kupili bo wystarczyło akurat końcówka reszty..te ala tic taci biedronkowe ( fuj) kolorowe...nie raz przychodzą po 2 razy dziennie po alkohol...nigdy nie wiem no nie czuję nie widac zeby pijani...choc osttanio ten facet była a ta matka kupowała...dziecko w wózku brudne,wózek u****ny na maksa az czarny!!!!!!!!!!

pomocy!!!!!!!!!!!!!! bo m,nie krew zalewa normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cleo ja bym się chyba do MOPS-u przeszła i poprosiła o sprawdzenie tej rodziny! ale to musiałabyś wiedzieć gdzie mieszkają i jak się nazywają!
jest też coś takiego jak Komitet Ochrony Praw Dziecka - może tam zadzwoń :-(Biedny chłopczyk :-(
Ja kiedyś zgłosiłam rodzinę do sprawdzenia do właśnie MOPS-u ale miałam ich dane! mówię Wam jaka patologia. Mieszkają na 30m2 to ejst jeden pokój z tego zrobiona jest kuchnia i łazienka + pokój! 3 dzieci, rodzice + babcia tych dzieci. najstraszy chłopak spał z babcią, a dówjka tych małych z rodzicami w jednym łóżku, a potem ten mały chłopczyk przychodził do mnie i kład się na swoją siostrę i pokazywał co robią mama z tatą! no krew mnie chciała zalać! a że mam koleżankę, która w MOPS-ie pracuje to zapytałam jej co mam robić no i zajęłyśmy się tą sprawą! i co? kupili dzieciom piętrowe łóżko, ojciec wyjechał do pracy do stoczni (bo tak imał się dorywczo i wszystko prawie przechlał) , dzieci poszły do przedszkola z Caritasu więc za darmo! można ? można! i wcale nie chodziło mi, żeby matce dzieci zabrali bo w sumie ona o nie dba tylko taka jakaś niezaradna jest życiowo! więc w jakiś tam sposób im pomogłam ;-) (he he skromna jestem ;-) ) z tym, że oni oczywiście nie wiedzą, że to przeze mnie mieli najścia kobiet z MOPS-u

nie mam pojęcia gdzie mieszkają:sorry2:ale mnie nie dziwi ze ojciec chla...trudno ...ale ta dziewczyna kurde młoda ,no nie wyrabiam normalnie!!!!!!!!!!!aż sie mi cisnie żeby im coś powiedzic ale co???jeszcze mi gebe obije ten jej "facet" pożal się boze....

560987_448908615160098_68099813_n.jpg

reklama
Do góry