reklama
dorotak
Fanka BB :)
Anii, Wikuś dostawał Smecte (4x dziennie po pół szaszetki, czyli dwie na dzień), Nutrolin-B zawiesina 2x dziennie i Lacidofil
nie wiem jak ze spectą dla małych dzieci, ale reszte można podawać
nie wiem jak ze spectą dla małych dzieci, ale reszte można podawać
wszystkiego naj naj dla smykow ktore 11 miesiac skonczyly
:-)
u nas wszystko zmierza ku dobremu mam taka nadzieje oparzenie sie goi i wyglada znacznie lepiej antybiotyk juz tez poszedl w odstawke
jeszcze tylko paula do niedzieli na antybiotyku ale u niej nie zaowazylam zadnych niepokojacych objawow jak dusznosci czy goraczka wiec leczymy sie :-)we wtorek ma jechac na wycieczke jak lekarz zezwoli
ja juz tez psychicznie lepiej sie czuje bo po tych wszystkich wydarzeniach moja psycha niezle ucierpiala
ale uszy do gory i brne do przodu:-)

u nas wszystko zmierza ku dobremu mam taka nadzieje oparzenie sie goi i wyglada znacznie lepiej antybiotyk juz tez poszedl w odstawke

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ewa cieszę się ż ejuz jest dobrze
Wiem co to poparzone dziecko, mój miał roczek jak się dotknął gorącego pieca i przeżywałam wtedy koszmar
My chorujemy nadal. Adrianek jeszcze gorączkuje więc wybrałam się znów do lekarza. Ma zapalenie oskrzeli ale na szczęście ma tendencje przejściowe. Pokazałam też Magdę bo mnie męczyły te pleśniawki i faktycznie buzinka do leczenia( poprzedni lekarz tego nie stwierdził
). Mamy nystatynę i oprócz tego od środy antybiotyki bo też dopadło ją jakieś paskudztwo (katar, kaszel, gardziołko) We wtorek do kontroli. Mam nadziję że już będzie lepiej

My chorujemy nadal. Adrianek jeszcze gorączkuje więc wybrałam się znów do lekarza. Ma zapalenie oskrzeli ale na szczęście ma tendencje przejściowe. Pokazałam też Magdę bo mnie męczyły te pleśniawki i faktycznie buzinka do leczenia( poprzedni lekarz tego nie stwierdził