Cynamonka
Fanka BB :)
Rzecz w tym, że Kuba to umie się zająć sam sobą, tylko nie wtedy kiedy mi zależy. Jak siadam na kanapie, to on odwrócony do mnie plecami grzebie w swojej skrzyni z zabawkami i mogłabym zniknąć. Czasem potrafi tak z pół godziny. Jednak jak wymykam się do pokoju gdzie stoi komp to masakra, zaraz przerywa zabawę i leci mnie molestować. W łazience jak biorę prysznic to stoi przy wannie i rechocze, ale jak się już wycieram i wyjdę z wanny to koniecznie chce na ręce.

Jak zasiądę przed komputerem to ona podchodzi i próbuje różnych sztuczek. Na początku mnie gryzła po rękach i nogach ale chyba wreszcie zrozumiała że nie wolno
 Jak zasiądę przed komputerem to ona podchodzi i próbuje różnych sztuczek. Na początku mnie gryzła po rękach i nogach ale chyba wreszcie zrozumiała że nie wolno . Teraz z wrzaskiem wciska się między krzesło a biurko i z umiłowaniem wciska mi wszystkie guziczki na klawiaturze. Ma jakieś takie szczęście w tym naciskaniu, że mi już wyłączyła, zablokowała. Ciekawe co dalej
. Teraz z wrzaskiem wciska się między krzesło a biurko i z umiłowaniem wciska mi wszystkie guziczki na klawiaturze. Ma jakieś takie szczęście w tym naciskaniu, że mi już wyłączyła, zablokowała. Ciekawe co dalej A jak idę np gotowac obiad lub pozmywac to lezie za mną, zawisa mi na spodniach i drze się jak stare prześcieradło. Ostatnio to ją na zlewozmywaku musiałam posadzic, bo trzy dni nie zmywałam i nie było na czym jeśc.. Mycie podłóg tylko jak dziecię śpi, bo w przeciwnym razie obie ręce w wodzie. Odkurzanie z małą na rękach z powodu strachów odkurzaczowych (z tych samych powodów mogę zapomniec o użyciu suszarki do włosów- grożna jest
 A jak idę np gotowac obiad lub pozmywac to lezie za mną, zawisa mi na spodniach i drze się jak stare prześcieradło. Ostatnio to ją na zlewozmywaku musiałam posadzic, bo trzy dni nie zmywałam i nie było na czym jeśc.. Mycie podłóg tylko jak dziecię śpi, bo w przeciwnym razie obie ręce w wodzie. Odkurzanie z małą na rękach z powodu strachów odkurzaczowych (z tych samych powodów mogę zapomniec o użyciu suszarki do włosów- grożna jest ). Za to prac mogę bez końca
). Za to prac mogę bez końca Madzia uwielbia wyciągac i wkładac pranie do pralki i patrzec jak tam się wszystko kręci. Tylko podziękowc mężo że kupilim pralkę z blokadą przed dziecmi, bo się mała nauczyła naciskac guziczki i kręcic pokrętłem
 Madzia uwielbia wyciągac i wkładac pranie do pralki i patrzec jak tam się wszystko kręci. Tylko podziękowc mężo że kupilim pralkę z blokadą przed dziecmi, bo się mała nauczyła naciskac guziczki i kręcic pokrętłem