Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no w porównaniu do was to bardzo mało miałam wspólnego ze szpitalami, w Profamili miałam laparoskopie którą przeprowadzał dr M i bardzo miło wspominam tam pobyt, nawet byłam zaskoczona takim dobrym podejściem do pacjenta, no i teraz mam "gwoździa" bo z m rozmawialiśmy kiedyś i doszliśmy do wniosku że jak kiedyś będę w ciąży to profamilia na pierwszym miejscu, no a widzę że wcale nie mają dobrej opini z tego co tu czytam, no na pewno ile ludzi tyle opinii,
tylko kochana udzielaj się u nas, nie uciekaj nam
wszystko mnie drażni, czasami jakieś ukłucie poczuję, ale próbuje nie nakręcać się, cały czas dudnią mi w uszach słowa dr Mr 50% powodzenia to dobre, pozytywne myślenie i tego na razie trzymam się, panicznie boję się wtorku bo wtedy będę testować, stwierdziłam że żadnych testów nie będę robiła, gdyż nie zawsze wychodzą, a czemu myślisz, że osoby po ivf będą mieć cesarkę ?
ja post pisałam chyba z pół godz bo cały czas ktoś przeszkadzał
ja czytałam tylko o blastocystach a o 3 dniowych nic nie wiem co oznacza 8B mi na oko wydaję się że nie jest źle 8 to wysoko wydaje mi się że 1 jest źle, czytałam na jakimś innym forum że jednej dziewczynie nie powiodło się pomimo że miała blastkę a jej koleżanka z forum miała 3-dniowego i piękna beta wyszła więc nika nie ma reguły- to jest SZCZĘŚCIE po prostu i tego sobie, tobie i innym dziewczynom z całego serca życzę 
Od razu zaznaczam że mogę być pielęgniarką. Może to kogoś skusi :-)