Ja też dostałam kilka kartek, pierwsza wizyta w klinice wrzesień 2012, więc jeśli chodzi o datę to jak najbardziej w porządku Miałam kilka cykli stymulowanych CLO, no i IUI dwa razy Wyniki hormonów mam swoje, chociaż pewnie to badanie będzie do powtórzenia, bo było na początku leczenia, no i seminogram Tyle mam Myślisz, że to wystarczy do kwalifikacji na pierwszej wizycie?
Dziewczyny napiszcie mi jeszcze, czy przyjmowanie tych wszystkich leków i zastrzyków pod in vitro powoduje jakieś skutki uboczne, np. złe samopoczucie itp Czy nie odczuwałyście żadnych zmian?
Dziewczyny napiszcie mi jeszcze, czy przyjmowanie tych wszystkich leków i zastrzyków pod in vitro powoduje jakieś skutki uboczne, np. złe samopoczucie itp Czy nie odczuwałyście żadnych zmian?

i niestety nie staję się młodsza.Zresztą w tej kwestii zdam się całkowicie na opinie dra.
ale było mineło czasu nie da się cofnąć,
więc u mnie to inaczej wygląda. Ja mam za sobą kilka pobytów w szpitalach w tym 2 laparotomie i z 4 laparoskopie. Dr Mr stwierdził tylko znacząco, że niepotrzebnie mnie tak po szpitalach ciągali, bo przez te wszystkie zabiegi moje jajniki się postarzają i dlatego tak kiepsko reagowałam na zastrzyki z hormonami.