Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Dziewczynki postanowiłam coś skrobnąć, bo ciągle pytacie co u mnie Przede wszystkim nie miałam okazji pogratulować świeżo upieczonym mamusiom. Milena, Rea wielkie gratulacje Pozdrawiam wszystkie mamusie na "wylocie" i te "stare" mamusieJoasik, Goyah, Sisi. Madziulka gratuluje serduszka. Trzymam kciuki za te, które jeszcze walczą : Nika, Nuna, Madzia. Mam nadzieję, że szybciutko dołączycie do grona szczęśliwych mamusiek. Co u mnie... hmm niestety nie każdemu jest dane zostać mamą. Jeszcze raz cieplutko pozdrawiam.
Anikola dziękuję , są różne metody i zawsze trzeba wierzyć kochana w Nasz cud .....
wciąż nie mogę uwierzyć , a strach towarzyszy w każdy dzień , godzinę i minutę ....
Łezki poleciały wczoraj jak zobaczyłam te moje 8 mm szczęścia z serduszkiem :-)
Jesteśmy w Rzeszowie w PF.
Urodzili sie z waga: dziewczyna troszke ponad 2 kg a chlopiec 2,3kg.
Ich stan jest dobry,oddychaja,ucza sie jesc,ale nie moge ich widzieć bo tu jest zakaz
Moze dzis cos więcej sie dowiem.
Jup wiem że serce pęka że nie możesz ich utulic ale trzymaj się. A czego jest zakaz? Nawet przez szybę nie wolno? Z daleka? Wagi mają ładne. miałaś cc?