Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiula jak się urodziła była różowa pózniaj bardzo jasna teraz jest złociutka
A po powrocie z wakacji wogóle była opalona i ciemniejsza
Mały kameleon ciągle się zmienia 

....chyba ze chodzi o początkowe, tzn kilka tygodni po urodzeniu łuszczenie się skóry na np stópkach, rączkach ?(czasem jest to podobno objaw przenoszenia),
...i dość długo szukałam takiego forum, bo chyba wszystkie mamy podobne problemy żyjąc w związkach z cudzoziemcami - bardzo brakowało mi miejsca, gdzie mogłabym po prostu od czasu do czasu pogadać:-) Będzie mi bardzo miło jeśli przyjmiecie mnie do swego grona!!

Mała ma jasną skórę, bo mąż jest też dosyć jasny...no a ja jestem wręcz transparentna
....ma za to bujną ciemną czuprynę na głowie i to te włosy robią wszędzie furorę...na razie to wykapany tata, ale cierpliwie czekam aż zobaczę coś z siebie;-)
glownie chyba chodzi o charakter czlowieka czy potrafi sie dostosowac do tej drugiej osoby. ja jestem zadowolona ze zwiazku miedzynarodowego :-) wszyscy mi mowili ze miedzy nami jest duuuuuuza roznica kulturowa (E jest muzulmaninem-niepraktykujacym, a ja katoliczka-praktykujaca), ze nie mamy szans byc razem!!! a jednak jestesmy juz razem 4 lata i nie jest najgorzej :-)