reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Mieszkam w Irlandii od 3.5 roku. Z Aaronem poznalismy sie w pracy. Nie jestesmy malzenstwem i narazie w sumie nie planujemy bo dobrze nam tak jak jest:) Na dzien dzisiejszy nie planujemy wyjezdzac z Irlandii ale ja tez nie chcialabym mieszkac tu do konca zycia. Poki co jednak nie jest nam tu zle. Mamy prace i zyje nam sie dobrze:) Nasz synek bedzie mial na imie Alex:) Wlasnie dzis mielismy rejestracyjna wizyte w szpitalu. Zbadali nas i pomierzyli malenstwo no i jest wszystko super:) Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
o misiu no widze ze wszystko uklada sie dobrze i to jest najwazniejsze kochna! uwazaj na siebie i malego dzidziusia!!!:)) i milo Cie tu goscic hihi :D

wlasnie dziewczyny zauwyzylam ze na tym watku par polsko zagranicznych duzo dzieci a malo malzenstw:D zauwazylyscie?:D co moze byc tego powodem???:D

Misia ale fajnie Ciebie i tutaj mieć:) Witaj witaj:) Ja też mam nadzieję ze nie zostaniemy tu na cae życie:) Gdzieś do słoneczka chcę, żeby śniadanka jeść we własnym ogrodzie....
wlasnie dziewczyny zauwyzylam ze na tym watku par polsko zagranicznych duzo dzieci a malo malzenstw:D zauwazylyscie?:D co moze byc tego powodem???:D
mysle Domisiu ze to juz coraz mniej popularna i korzystna polityka prorodzinna... no i każdy przypadek jest jednak indywidualny. My akurat bedziemy mięli opóźniony ślub właśnie przez maleństwo bo przecież jak z wielkim brzuszkiem do ołtarza mam iść, ale to tylko przesunięcie terminu chociaż nie ukrywam że ku mojemu zaskoczeniu dostałam ładne pieniążki na które w końcu sobie zapracowałam a tak zostałabym bez niczego więc wracając do początku państwo młodym parom nie bardzo pomaga w chęci pobrania się.

Ostatnia edycja:
witaj Misia,

Domiska- miło Cie widzieć znowu....:-)
fajne macie zdjęcia, widać że wycieczka "krajoznawcza" ;-)
a gdzie te loczki? chyba że prostujesz włosy?
wydaje mi się że Wasza córka jest podobna do taty bardziej ;-).:tak:...

a z co do ślubów, to chyba jedno to polityka prorodzinna, drugie to zmiana obyczajowości..w każdym razie chyba lepiej wg mnie przynajmniej poczekać niż w polskim (?) stylu ślub z brzuszkiem..:tak:

ano zgadzam sie slub z brzuszkiem to nie to samo hihihi :))

Elete oj ihihi ja musze prostowac wloski codziennie :D opocz tego uzywam szamponu prostujacego odzywki prostujacej no i prostownicy codziennie :D
a mala nie wiem zmienia sie bardzo.. a poczatku byla podobna bardzo do taty teraz podobno bardziej do mnie :) chociaz kto to wie .. :D

a ty sie zbieraj do szpitala rodzic czy cos!

No u nas to jest troche skomplikowane. Ja juz raz wyszlam za maz....niestety moj wybor okazal sie porazka i to bardzo szybko bo zaledwie po pol roku trwania malzenstwa...:-(. Jak to czesto bywa szarpanina z moim mezem spowodowala, ze rozprawe rozwodowa bede miala dopiero teraz w marcu...Tak bardzo chcialabym miec to juz za soba i zaczac zycie bez tego ciezaru mysli o tym, ze wciaz jestem czyjas zona! Cala ta sytuacja troche mnie odepchnela od instytucji malzenstwa, mam w sobie jakis taki lek, mimo, ze w nowym zwiazku jestem szczesliwa jak nigdy wczesniej!! Jesli jednak w koncu zdecydujemy sie na slub, chcemy to zrobic gdzies w cieplym karju, bez tlumu gosci, tylko dla siebie :)

Domiska, wniosek taki- musisz wkleić aktualne zdjęcia małej, to zobaczymy do kogo jest podobna;-):-)...

a co do porodu to w końcu kiedyś urodzę pewnie:-D w sumie mam skurcze, ale te zapowiadające dopiero..:tak:

a to z włosami to ciekawie..moja kuzynka też sobie prostuje a ma takie ładne sprężynki..:tak:

witam wszystkie Panie,
wpadlam na chwilke bo ledwo zyje "trosze sie przeziebilam'
Domiska przesliczna masz ta malutka...
witam Misia..
Ellete ty tu jeszcze?
co tam u was?

Załączniki

• 100_1464.JPG
    100_1464.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_1678.jpg
    100_1678.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 40
  • Desktop16.jpg
    Desktop16.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 40
  • Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    Kształty - 2009.01.26 23.48.57 - (100_1677).jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 39
  • Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    Ramka obrazu - 2009.01.26 23.50.22 - (100_1679).jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
oj ja to musze sobie poczekać jeszcze na takie śliczne zdjęcia jak wasze:rofl2: Już za tydzień i cztery dni, jeśłi maleństwo nie zrobi nam numeru to dowiemy się czy chłopczyk czy dziewczynka:happy:, jednak wierzę w nasza polską służbę zdrowia.
Domisio bardzo fajny pomysł z tym ślubem w ciepłych krajach, faktycznie pogoda pewna, bez zbędnych ciotek i taaaaaak romantycznie:) Niestety u nas w rodzini od lat nie było już żadnego ślubu więc wszyscy się nastawiaja na wielkie:szok:
Mam nadzieję że Ellete już rodzi

Do góry