Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak przeczytałam ile Paulinka zjada to też jestem w szokuMajka moja jadła ile jej dałam, naprawdę, z reguły dużą zupkę 190g, duży obiad z mięskiem 190g i duży deser 190g więc 3 słoiki dziennie albo 2 małe za jednym rzutem.
A ja myślałam, że mój maluszek już dużo wcina...Teraz zjada pół dużego słoiczka z kaszką manną na obiad i mały słoiczek owoców na deser, porcję Sinlaca na kolację a poza tym mleko. Tylko, że on jest sporo młodszy, myślę że ma czas się rozkręcić jedzeniowo
Choć dziś próba z zupką "od 7 miesiąca" się nie powiodła - nie wiem czy za duże kawałki ryżu czy po prostu smak, ale odruch wymiotny z miejsca.
A zakaz od rehabilitantek kategoryczny. Ale my się do tej pory kangurujemy, Paulinka wciąż jest mała tylko dłuższa niż na początku i bardzo lubi słuchać bicia naszego serca

Ona umie wstać!!! a do tego branie pod paszki też u nas nie wskazane, mam brać pod pupkę i tak ją podnosić, niestety łopatki mała ma nie ściągnięte, idą do góry. A do tego niestety zaobserwowałam osłabienie podporu albo to jeszcze coś innego. Widziałaś jak Paulinka raczkowała w hotelu i nagle na twarz upadła? Zdarza jej się to coraz częściej, jakby zapominała się podeprzeć, rączki jej zostają z tyłu. W domu walnęła tak na skroń na kafelkach, ależ miałam stracha 

Najgrubszy zarys już mamy teraz trzeba dopracować szczegóły
A to trwa;-) Czasem nam sie komp zawiesza i trza pisac od nowa..;-) A jak konia trojańskiego złapiemy to...doopa po całości, mówię Ci;-)