reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

Uśmiałam się Andzia:tak: Odbieram Twoje słowa jako komplement, dzięki:-)
Dr to ja jestem, ale w zakresie nauk humanistycznych, stąd pewnie jednak moje spaczenie do zgłębiania każdego tematu;-) Temat dyzartii ciut przestudiowałam, bo to frankowa przypadłość, więc rozumiesz..;-)

Ps. Dorota, nie da się tak w 100% na temat, prawda?:)

reklama
hehe nie da się, nie da ;-)
Andzia ty nie musisz wiedzieć co to bo was to nie dotyczy, i dobrze :tak: A my to już przyzwyczajone do nowych wiesci powizytowych. ja to już jak w przypadku franka zgłębiłam temat ( a ja też humanistyczny profil tyle że tylko licealnie ;-)) to spodziewałam się usłyszeć takie słowa. Nawet chciało mi się śmiać na wizycie z tego ale się powstrzymałam :zawstydzona/y: A wieści oczywiście dobre, poza tą jedną niewiadomą, pani dr stwierdziła, że szkoda było naszej drogi do Gliwic (7 godz w obie strony w pociągu), że jest ok, a ja na to że warto jechać tyle czasu do pani dr, żeby te słowa usłyszeć :tak: Uśmiechniete byłysmy obie od ucha do ucha. Ja chcę zawsze takie fajne wizyty :-D

W ogóle to dziś doszłam do wniosku (a skłonił mnie do przemyśleń wiatr i Paulinki irokez :szok:), że chyba trzeba panienkę do fryzjera zabrać. Tylko, czy to nie za wcześnie/ Bo czub na głowie ma już po postawieniu z 10cm i na wietrze zalotnie powiewa ale przy łysinie bocznej wyglada dziwnie :sorry2:

wrzucę wam więc zdjęcie Pauli co wyprawia w pociągu, jak już nie ma kogo zaczepiać względnie jak zje całe zapasy słoiczków i zostanie jej mleko

Zdjęcie0676.jpg

Proszę nie komentować wielkości stopy mojej córki, bo jestem nią sama zszokowana :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hehe Ale poiwedzcie same, nasze dzieci maja cos z małpki... w najlepszym słowa tego znaczeniu
Dorota, to nie Twoja córka ma big stope tylko z ciebie fotograf... marny :-p
A ogólnie słodziak z niej - tytka cukru :tak:

Ostatnia edycja:
Niestety Beti tatuś nosi buty rozm 46 i ma długie nogi ;-) Paulinka jest jak jego kopia, o twarzy to już nie wspomnę :-p

Franiowa no chciałabym tak umieć, bo czasem mam problem, żeby pazurki u stóp pomalować, ale może uda mi się zrzucić jeszcze choć 10kg:zawstydzona/y:

Andzia ja je nie wyjadam słoików, to ona w pociągu się najadła, jeszcze pani ją chwaliła, że taka grzeczna i ładnie je, zostało nam tylko mleko a do domu godz jazdy więc pogryzła sobie stopy a potem uderzyła w kimę :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinka rośnie w oczach!Każde nowe zdjęcie to wygląda na większą.
Dorotko a jak byłyście u gastrologa w sprawie wymiotów to coś więcej mówili, czy od razu zaproponowali tę nieszczęsną ph-metrię?My mamy ustaloną wizytę na sierpień i boję się jak nie wiem co. U nas też Bogu dzięki na razie wymiotów nie ma ale z doświadczenia wiem,że długo to ja się tym stanem nie nacieszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry