Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Teraz pobolewa mnie brzuch i tak jakby ciagnie na dole i boje sie abym zas tego bolu nie dostala Jak zas pojawi sie ten sam bol to bede wiedziala juz ze to skurcze.Dziewczynki moze jestem ciemna Wiem ze sie martwicie ale troche nie rozumiem dlaczego przy takich skurczach mam zaraz isc do szpitala ?????????przeciesz juz nieraz ktoras z was miala skurcze i nigdzie nie szlyscie tylko czekacie na regularne itp.Mnie sie na serio nie usmiecha juz 4 raz ladowac w szpitalu w tej ciazy A wiem ze jak pojde to pewnie troche poleze

Nie mam pojęcia co to było, ale myśl mnie naszła, że może wstanę i torbę spakuję...dzięki za dobre słówka dla Jasia, poprawę na szczęście już widaćWitam czwartkowo.:-)
beza oby Jaśkowi zginęła ta wysypka jak najszybciej. Trzymam kciuki:-) A Ty jak się czujesz?
Kochana do łóżka, musisz się wygrzewać i bardzo mocno na siebie uważać.Cześć,
Jezu dziewczyny jaka jestem chora, wczoraj wieczorem zaczęło mnie gardło boleć i z nosa lecieć, całą noc nie spałam bo gardło i nochal zawalone i ciagle wstawałam i piłam herbatę z miodem i cytryną, a teraz już zapodałam sobie śniadanie z czosnkiem, aż mi oczy wywalało w drugą stronę. Wypłukałam też gardło w wodzie z solą i nadal cholernie boli! :-(Chyba nie obędzie się bez lekarza. Mało tego mój M się chyba zatruł, bo całą noc bolał go żołądek i żadne spcyfiki też mu nie pomagają, leży bidulek i stęka. Normalnie mam w domu szpital na peryferiach!.
Majeczka połóż się koniecznie, bo Ty z porodem powinnaś jeszcze poczekaćWitajcie! Wczoraj miałam ciężki dzień...najpierw na 18 pojechaliśmy na zakończenie SR- [5 min po 18 zadzwoniła P. położna - powiedziała,że nie przyjedzie bo jest chora...(50km na to spotkanie się tłukłam...) Spotkanie przełożone na 15 pazdziernika-nie wiem czy bedę miała siły aby tam jechać...cały wieczór miałam bóle brzucha
nie mogę chodzić ani stać bo boli mnie spojenie łonowe...zauważyłam,że brzuszek mi się opuscił
moja mama też to zauważyła...
hej Panienki ja wpadłam tylko na chwilke dzis chyba wstałam lewa noga. Wiec ide odreagowac swoje napiecie w porzadkach
Do pozniej!!!!!!!!!
Czarna to życzę Ci, żebyś tę lewą nogę zmieniła szybciorem na prawą :-):-)
Sorka