Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podziekowalam ladnie a moja wizyta trwala zaledwie 10 min. Co do Wiki to ma prawidlowa budowe nozki tyleze wadliwie stawia palce do srodka ale to nie jej wina i tego juz nie zmienie moge jedynie jej kupowac dobrej marki buty typu BARTEK
wiec mysle sobie nie zbiednieje i nie wzb
ogace sie a mam lepsze samopoczucie ze zdrobilam cos milego.

znowu piękny słoneczny dzien

miałam dzis jechac na pobranie krwii, ale poł nocy nieprzespałam i dopiero rano mi sie zachciało wiec padłam
jutro pojade.
i jeszcze zakupy.pappa

dzien doberek:-) Ja jak teraz patrze przez okno to az jakos lepiej sie czuje, slonko swieci i jest naprawde znosnie, takze moze naprawde bedzie prawdziwa polska jesien, ciepla i kolorowa
Kaka ja tez kiedys wyslalam smsa do takiej telewizyjnej wrozki, ale nic konkretnego mi nie napisala, a smsy typu: rozlozylam dla ciebie karty, to co ujrzalam powinno cie zainteresowac. Jesli chcesz wiedziec o co chodzi wyslij smsa na 73212przychodza do teraz ale juz na nie nie odpisuje:-) Ale kiedys bylam u wrozki i tarocistki, i powiedzialy ze bede miala dwoje dzieci, chlopca i dziewczynke, wiec moze jest cos na rzeczy z tymi wrozbami, chociaz trzeba do nich podchodzic z przymrozeniem oka
Ja dzisiaj tez bede pakowala torbe do szpitala, zobaczymy jak mi pojdzie, bo nie wiem dlaczego ale uwielbiam sie pakowac;-)
M. mial wczoraj poodkurzac, ale pozno wrocil i zaraz bede musiala sama sie z tym zmierzyc, a na sam widok tego urzadzenia zwanego odkurzaczem mam dreszcze, tak bardzo nienawidze tego robic, ale coz jak mus to mus.
Narazie mamausie.
Teraz dostałam smska że może jakiś rytuał oczyszczenia dla mnie zrobić i mam wysłać sms o treści tak na numer....Kaka też dostałam TAKIEGO smsa, albo sie jutro rozpakujemy, albo to "pic na wodę fotomontaż". Prędzej to drugie......
.