reklama

Październik 2008

Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)

reklama
Kaka opisz mi ten zaparzacz to moze pomoge :-) a u mnie sie znowu zaczyna napina mi sie macica boboli 1-2 i przestaje na 15-20 minut quczaki, to nie na tym watku powinnam napisac

Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)

z tymi wrózkami ale co do henia to juz mnie nic nie zdziwi kumpela miała miec agatke a na dwa tygodnie przed porodem okazało sie ze to kubus :-)

Kaka wsypujesz na spód np 2 łyżki kawy i zalewasz wrzątkiem, masz u góry takie metalowe sitko z uchwytem, i to sitko powolutku opuszczasz na dno tak żeby wszystkie fusy znalazly się na dole, zostaję Ci czysta kawusia a fusy na spodzie zaparzacza, mam nadzieję że choć trochę z tego zrozumialaś:-D
Ciekawa wróżba z tym mężczyzną:tak:

Gosia, Jasiek też jest nie złym gagatkiem! A powiedz mi Ty masz kogoś do pomocy. Czy sama masz zamiar zajmować się dziećmi i domem?

Czarna, uczulenie pozostało niestety. Większość krostek się wyciszyła, ale powstają nowe w zupełnie nowych miejscach, ale nie tak intensywnie jak te poprzednie.
Odstawiłam wszystkie leki i mazidła, mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobię. Poczekam kilka dni, jak będzie chociaż o jedną więcej to pojedziemy do lekarza!

Asiu książka tracy hogg to wyśmienita lektura. Ja przeczytałam ją dwa razy a może nawet i więcej, bo po urodzeniu Jasia często do niej zaglądałam. Zanim się urodził to wiele rzeczy do mnie nie docierało, ale później trfaiało ze zdwojoną siłą :)
Jak któraś będzie chciała tę książkę w wersji elektronicznej to chętnie prześle. Tylko dawajcie znać na priva, żebym niechcący nikogo nie pominęło.
A, mam jeszcze takie: uśnij wreszcie, książka kucharska dla niemowląt, no i oczywiście język niemowląt :tak:

Między czasie mój tata miał gościa, więc latałam co chwila, żeby ich obsłużyć :) Jasiek jeszcze śpi, P zaraz wróci a słońce tak świeci przez okna jakby co najmniej na dworze był ze 25 min. Ciekawe jaką pogodę przyniesie nam październik. Oby było ciepło...

KAKA ja pije ta herbatke i nie ma tak zle I tez mam ze zmielonymi liscmi :tak:Slodze ja i jakos idzie ;-)
ASIU to fajnie z ta kaseta ze sobie powspominaliscie I super ze masz ta ksiazke ;-)
CZARNA juz lec do zielarskiego albo do apteki po herbatke :tak:

Ja sie najadlam :tak:Moj M dzis robi do 18 A ja sie coraz gorzej czuje z tym brzuchem ale nie robie sobie zadnej nadzieji Czuje ze tak sobie pocierpie troche :wściekła/y:
Wlasnie sie dowiedzialm ze kolezanka dzis urodzila a termin miala na 16 Kurcze ja tez chce tak tydzen wczesniej conajamniej :tak:Ale kolezanka sie nacierpiala bo 14 godzin miala bole ale rozwarcia nie miala i zorbili jej CC a to jest najgorsze chyba co moze byc jak sie cierpi a pozniej konczy sie CC :wściekła/y:

to normalnie o mnie..tez mialam pekniety ... ja wogole rodzic nie chce...rozmyslilam sie:-(:baffled:

hehehe ja jak rodzilam Zosie i juz mnie niezle bolalo to usiadlam na korytarzu i powiedzialam ze ja to pie...le i rodzic nie bede bo to boli:-DMoja mama sie nademna pochylila i powiedziala jakbym miala jakikolwiek teraz wybor:-D:-D:-D:-D Nie bedzie tak zle, poboli i przestanie a potem to juz z gorki;-)

Ja w poniedzialek dowiedzialam sie ze na 100000000% bedzie Stas, ja nie wierze w takie wrozby, poza tym nie wiem czy wiecie ze jak kobieta jest w ciazy to prawdziwa wrozka nie powrozy, bo po pierwsze sie nie spelni a po drugie przynosi pecha. Napewno bedzie Hania:-)

My juz po spacerku i po lodach. Zocha szaleje, wyla przy badaniu ale dala sie zbadac. Pani w przedszkolu powiedziala ze wszyscy ja slyszeli;-):-) No i musiala byc jakas nagroda, to oczywiscie niewychowawcze ale niech korzysta poki moze:tak:

Gosia, Jasiek też jest nie złym gagatkiem! A powiedz mi Ty masz kogoś do pomocy. Czy sama masz zamiar zajmować się dziećmi i domem?

Czarna, uczulenie pozostało niestety. Większość krostek się wyciszyła, ale powstają nowe w zupełnie nowych miejscach, ale nie tak intensywnie jak te poprzednie.
Odstawiłam wszystkie leki i mazidła, mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobię. Poczekam kilka dni, jak będzie chociaż o jedną więcej to pojedziemy do lekarza!

Asiu książka tracy hogg to wyśmienita lektura. Ja przeczytałam ją dwa razy a może nawet i więcej, bo po urodzeniu Jasia często do niej zaglądałam. Zanim się urodził to wiele rzeczy do mnie nie docierało, ale później trfaiało ze zdwojoną siłą :)
Jak któraś będzie chciała tę książkę w wersji elektronicznej to chętnie prześle. Tylko dawajcie znać na priva, żebym niechcący nikogo nie pominęło.
A, mam jeszcze takie: uśnij wreszcie, książka kucharska dla niemowląt, no i oczywiście język niemowląt :tak:

Między czasie mój tata miał gościa, więc latałam co chwila, żeby ich obsłużyć :) Jasiek jeszcze śpi, P zaraz wróci a słońce tak świeci przez okna jakby co najmniej na dworze był ze 25 min. Ciekawe jaką pogodę przyniesie nam październik. Oby było ciepło...
Niom, my mieszkamy z rodzicami M. Mam pomoc, oczywiście:tak: Ale to jednak na mnie ciąży odpowiedzialność, a nie na dziadkach:-D (ale to zabrzmiało:-D). Brakuje mi w tej naszej codzienności M. Bo wystaczy, że spojrzy na Julkę, a ona już wie, o co chodzi ;-);-);-)

A z tym uczuleniem Jaska, to Ci współczuję. Moja miała różyczkę "długoterminową" latem. Też nieciekawie to wyglądało:baffled:

Miejmy nadzieje, że październik będzie ładny :tak::tak::tak:

BEZA wspolczuje Jasiowi tego uczulenia :-(Kurcze ze tez nie moze mu to przejsc :-(

MAGDA dobrze ze Zosia dala sie zbadac A kichac na to ze nagroda niewychowawcza grunt ze dala sie zbadac :-)

GOSIU a u was juz tak bedzie ze zawsze M nie bedzie calymi tygodniami????????Ty mialas jakies plany ale nam nie zdradzilas jakie i co jak one sie wcielaja w zycie czy zrezygnowalas z tych planow Bo jesli sie nie myle to chodzilo o to aby byc wiecej czasu z M a nie tylko na weekendy ??????????

reklama
BEZA wspolczuje Jasiowi tego uczulenia :-(Kurcze ze tez nie moze mu to przejsc :-(

MAGDA dobrze ze Zosia dala sie zbadac A kichac na to ze nagroda niewychowawcza grunt ze dala sie zbadac :-)

GOSIU a u was juz tak bedzie ze zawsze M nie bedzie calymi tygodniami????????Ty mialas jakies plany ale nam nie zdradzilas jakie i co jak one sie wcielaja w zycie czy zrezygnowalas z tych planow Bo jesli sie nie myle to chodzilo o to aby byc wiecej czasu z M a nie tylko na weekendy ??????????
Plany wciąz aktualne, ale M. wykorzystał tydzień wolnego na ocieplenie piwnicy i dokończenie elewacji garażu. Przełożyliśmy pewien wyjazd na później. I po nim będę wiedziala, na czym stoimy... Jestem dobrej myśli, choć teraz to... mi wszystko jedno, JA CHCĘ JUŻ RODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry