Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)

Slodze ja i jakos idzie ;-)
Moj M dzis robi do 18 A ja sie coraz gorzej czuje z tym brzuchem ale nie robie sobie zadnej nadzieji Czuje ze tak sobie pocierpie troche 
Ale kolezanka sie nacierpiala bo 14 godzin miala bole ale rozwarcia nie miala i zorbili jej CC a to jest najgorsze chyba co moze byc jak sie cierpi a pozniej konczy sie CC 
to normalnie o mnie..tez mialam pekniety ... ja wogole rodzic nie chce...rozmyslilam sie:-baffled:
Moja mama sie nademna pochylila i powiedziala jakbym miala jakikolwiek teraz wybor

Nie bedzie tak zle, poboli i przestanie a potem to juz z gorki;-)Właśnie dostałam smska od wróżki, że w moim życiu pojawi sie kolejny mężczyzna i że mogę sie do niej zwrócić o radę (czytaj wyślij smska za 4 zł). No nie mówicie że Hania to Henio;-)

Niom, my mieszkamy z rodzicami M. Mam pomoc, oczywiścieGosia, Jasiek też jest nie złym gagatkiem! A powiedz mi Ty masz kogoś do pomocy. Czy sama masz zamiar zajmować się dziećmi i domem?
Czarna, uczulenie pozostało niestety. Większość krostek się wyciszyła, ale powstają nowe w zupełnie nowych miejscach, ale nie tak intensywnie jak te poprzednie.
Odstawiłam wszystkie leki i mazidła, mam nadzieję, że krzywdy mu tym nie zrobię. Poczekam kilka dni, jak będzie chociaż o jedną więcej to pojedziemy do lekarza!
Asiu książka tracy hogg to wyśmienita lektura. Ja przeczytałam ją dwa razy a może nawet i więcej, bo po urodzeniu Jasia często do niej zaglądałam. Zanim się urodził to wiele rzeczy do mnie nie docierało, ale później trfaiało ze zdwojoną siłą
Jak któraś będzie chciała tę książkę w wersji elektronicznej to chętnie prześle. Tylko dawajcie znać na priva, żebym niechcący nikogo nie pominęło.
A, mam jeszcze takie: uśnij wreszcie, książka kucharska dla niemowląt, no i oczywiście język niemowląt
Między czasie mój tata miał gościa, więc latałam co chwila, żeby ich obsłużyćJasiek jeszcze śpi, P zaraz wróci a słońce tak świeci przez okna jakby co najmniej na dworze był ze 25 min. Ciekawe jaką pogodę przyniesie nam październik. Oby było ciepło...
Ale to jednak na mnie ciąży odpowiedzialność, a nie na dziadkach
(ale to zabrzmiało
). Brakuje mi w tej naszej codzienności M. Bo wystaczy, że spojrzy na Julkę, a ona już wie, o co chodzi ;-);-);-)

Plany wciąz aktualne, ale M. wykorzystał tydzień wolnego na ocieplenie piwnicy i dokończenie elewacji garażu. Przełożyliśmy pewien wyjazd na później. I po nim będę wiedziala, na czym stoimy... Jestem dobrej myśli, choć teraz to... mi wszystko jedno, JA CHCĘ JUŻ RODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEZA wspolczuje Jasiowi tego uczulenia :-(Kurcze ze tez nie moze mu to przejsc :-(
MAGDA dobrze ze Zosia dala sie zbadac A kichac na to ze nagroda niewychowawcza grunt ze dala sie zbadac :-)
GOSIU a u was juz tak bedzie ze zawsze M nie bedzie calymi tygodniami????????Ty mialas jakies plany ale nam nie zdradzilas jakie i co jak one sie wcielaja w zycie czy zrezygnowalas z tych planow Bo jesli sie nie myle to chodzilo o to aby byc wiecej czasu z M a nie tylko na weekendy ??????????