reklama

Październik 2008

Kaka wsypujesz na spód np 2 łyżki kawy i zalewasz wrzątkiem, masz u góry takie metalowe sitko z uchwytem, i to sitko powolutku opuszczasz na dno tak żeby wszystkie fusy znalazly się na dole, zostaję Ci czysta kawusia a fusy na spodzie zaparzacza, mam nadzieję że choć trochę z tego zrozumialaś:-D
Ciekawa wróżba z tym mężczyzną:tak:

Dzięki za wyjaśnienie. Zakapowałam o co lota. Jutro sprawdzę jak smakuje taka kawa.

Ja tam nie wierze w te smsowe wróżby bo oni pewnie masowo je wysyłają do ludzi...

Byłam dzis z M na małych zakupkach. Kupiliśmy nowe wiadro i mopa i nowe miotły bo te co były przy remoncie wygladają tragicznie. Kupiłam też nowy czajnik bo stary wołał o pomstę do nieba i skusiłam się na ten zaparzacz bo lubię takie bibeloty;-) Herbatke z fusami też można w tym zapażyc pewnie;-)

reklama
GOSIU to zycze aby plany sie udalo zrealizowac jak najbardziej po waszej mysli :tak:
A rodzic to i ja juz chce :tak:

KAKA widze ze zakupy udane Super

Moj M dopiero co wrocil i jutro idzie na 7,30 teraz chodzi codziennie do pracy ale na szczescie chyba od poniedzialku zacznie pracowac po 12 wiec i wolne bedzie mial a nie tak dziennie chodzic Ale chyba weekend bedzie mial wolny:tak:
Zaniedlugo idziemy na spacer Choc po wczorajszym strach z domu wychodzic :baffled:

No ja pomyłam półki z książkami. Jeszcze zostały mi dwie ale chyba już zostawi na jutro.
Mój kochany kocurek jest wykastrowany. Śpi jak zabity. Jego mamusie zostawiliśmy na 2 dni u rodziców żeby mu miejsca po operacji nie lizała. Benuś ma już ponad 5 miesięcy a dalej ciągnie cyca i mamusia za nim lata i wylizuje. A i jeszcze dodam że ona była wysterylizowana w czerwcu i miała niby po tym stracić mleko....

Ale dziś się młody wierci z jednej strony na drugą jakby sobie nie mógł znaleźć miejsca.

Kaka82 widzę że zakupy udane :-)

gosiakuprewicz ja też chcę już urodzić.

Idę do łóżka poczytać trochę. Niedługo mi się książki skończą i co ja w tedy biedna zrobię....:-( Chyba muszę się wybrać do jakiejś księgarni. Tylko gdzie ja te wszystkie książki położę. Już mi się półki skończyły. Trzeba dorobić nadstawki i półki podsufitowe. Nawet w piwnicy mamy już książki....:baffled:

Dobrej nocy dziewczynki. A jutro może będzie na nas czekał jakiś kolejny paździuszek albo paździuszka :-)

Karola no to teraz parzenie herbatki czy kawy będzie na porządku dziennym.
Ja uwielbiam wyszukane herbatki sypane takie sprzedawane na wagę.
A moja ulubiona to wiśnie w rumie, grapefruitowo-cytrynowa, śliwkowa.
Mniam muszę wybrać się na zakupy, bo już zapasy topnieją :-D

Dorotko to fajnie, że unormuje się grafik G a na spacerek nie bój się wyjść.
Co prawda wieczorem jest ciemno, ale będzie dobrze.

Marma mówisz wiercioch :-D ale widzę, że pracuś z Ciebie.
U mnie chyba dziś dzień leniwca małego - dopiero teraz troszkę bryka.
Dobrej nocy Marma.

Gosiu ja też już chce i gadam do brzuszka i gadam.

Magda oj to Zosia przeżyła, ale dzielnie zniosła i w nagrodę lody były.
A z tym nierodzeniem bo boli to się uśmiałam.
Ale fakt można mieć dosyć bo to trwa i trwa.

A ja będę oglądać zaraz jakiś filmik a później lulu.
Oj chciałabym aby coś się zaczęło dziać.
Zobaczymy.
Życzę dobrej nocki babeczki i czekam na wieści od Domi, Kasi, Wioli, Gusi.

Och muszę sobie wyszukać jakąś dobrą a waniliową piłam raz i jakoś mi nie podeszła.
Zobaczymy jak się rozejrzę w sklepie herbacianym.

A teraz tak z innej beczki - dziś oglądałam Rozmowy w Toku i uśmiałam się bardzo z babeczki, która okładała faceta torbami.
Właściwie to broniła się przed napaścią - to taki pokaz był.
Zawzięta była że hej.
Ale przynajmniej wiadomo co można zrobić i jak zareagować jak ktoś chciałby nas napaść czy molestować.

A ja ostatnio piję białą herbatkę z mandarynką. Jakoś tak mi podeszła:-)
magdziunia teżto oglądałam. Podobał mi się pomysł jak bronić się kluczami albo długopisem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry