dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA u mnie zarowno ja jak i M musimy miec do porodu swoje ciuszki.Wlasnie poire M spodnie ,podkoszulek juz mu wzielam do torby Spodnie wyschna i bedzie spakowany .Tak Patrycja ja sie dzis chce dopakowac do konca
Juz totalnie wsio che spakowac bo jeszcze kilka rzeczy mi brakuje i bede miala swiety spokoj
Ty tez rozumiem ze sie pakujesz ?;-)
MAGDASF1 no ja wiem ze te czyszczenia to nic nie znacza i ja jakos wiem ze jeszcze nie urodze
MAGDA I MAGDZIUNIA ja cos czuje ze wy to juz lada moment bedziecie na porodowkach Normalnie wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja
MAGDASF ty jeszcze nie chcesz wiec ja moge isc za Ciebie
ANIAA jejku wspolczuje takiego pajaka wrrrrrrrrr
EWELA do czwartku masz jeszcze troche czasu wiec moze samo ci sie ruszy Kaka tez nie miala zadnych objawow i juz jest na porodowce I na ciebie przyjdzie czas choc wogole ci sie nie dziewie ze juz jestes zalamana
Ja juz uprzatnelam mieszkanko jeszcze tylko musze pozmywac Pranie mi sie pierze pozniej jeszcze jedno I pakowanie torby mnie czeka i prasowanie
Mnie dzis strasznie dziwnie boli brzuch przychodzi nagly bol ale doslownie sekundowy i przechodzi.Tak nagle przychodzi ale boli sekunde i dosc czesto mnie ten bol lapie i NIE WIEM CO JEST GRANE BO TO TAKIE DZIWNE JEST
Moj M juz zaczyna prace I wroci po 20 kolo 20,40
Kurcze caly dzien heheheheAle coz lepiej taka praca niz na budowie 
Juz totalnie wsio che spakowac bo jeszcze kilka rzeczy mi brakuje i bede miala swiety spokoj
Ty tez rozumiem ze sie pakujesz ?;-)MAGDASF1 no ja wiem ze te czyszczenia to nic nie znacza i ja jakos wiem ze jeszcze nie urodze

MAGDA I MAGDZIUNIA ja cos czuje ze wy to juz lada moment bedziecie na porodowkach Normalnie wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja
MAGDASF ty jeszcze nie chcesz wiec ja moge isc za Ciebie

ANIAA jejku wspolczuje takiego pajaka wrrrrrrrrr

EWELA do czwartku masz jeszcze troche czasu wiec moze samo ci sie ruszy Kaka tez nie miala zadnych objawow i juz jest na porodowce I na ciebie przyjdzie czas choc wogole ci sie nie dziewie ze juz jestes zalamana

Ja juz uprzatnelam mieszkanko jeszcze tylko musze pozmywac Pranie mi sie pierze pozniej jeszcze jedno I pakowanie torby mnie czeka i prasowanie

Mnie dzis strasznie dziwnie boli brzuch przychodzi nagly bol ale doslownie sekundowy i przechodzi.Tak nagle przychodzi ale boli sekunde i dosc czesto mnie ten bol lapie i NIE WIEM CO JEST GRANE BO TO TAKIE DZIWNE JEST

Moj M juz zaczyna prace I wroci po 20 kolo 20,40
Kurcze caly dzien heheheheAle coz lepiej taka praca niz na budowie