reklama

Październik 2008

PPATQA u mnie zarowno ja jak i M musimy miec do porodu swoje ciuszki.Wlasnie poire M spodnie ,podkoszulek juz mu wzielam do torby Spodnie wyschna i bedzie spakowany .Tak Patrycja ja sie dzis chce dopakowac do konca :tak:Juz totalnie wsio che spakowac bo jeszcze kilka rzeczy mi brakuje i bede miala swiety spokoj :tak:Ty tez rozumiem ze sie pakujesz ?;-)
MAGDASF1 no ja wiem ze te czyszczenia to nic nie znacza i ja jakos wiem ze jeszcze nie urodze :no:
MAGDA I MAGDZIUNIA ja cos czuje ze wy to juz lada moment bedziecie na porodowkach Normalnie wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazuja
MAGDASF ty jeszcze nie chcesz wiec ja moge isc za Ciebie :-D
ANIAA jejku wspolczuje takiego pajaka wrrrrrrrrr :baffled:
EWELA do czwartku masz jeszcze troche czasu wiec moze samo ci sie ruszy Kaka tez nie miala zadnych objawow i juz jest na porodowce I na ciebie przyjdzie czas choc wogole ci sie nie dziewie ze juz jestes zalamana :baffled:

Ja juz uprzatnelam mieszkanko jeszcze tylko musze pozmywac Pranie mi sie pierze pozniej jeszcze jedno I pakowanie torby mnie czeka i prasowanie :baffled:
Mnie dzis strasznie dziwnie boli brzuch przychodzi nagly bol ale doslownie sekundowy i przechodzi.Tak nagle przychodzi ale boli sekunde i dosc czesto mnie ten bol lapie i NIE WIEM CO JEST GRANE BO TO TAKIE DZIWNE JEST :baffled:
Moj M juz zaczyna prace I wroci po 20 kolo 20,40:baffled:Kurcze caly dzien heheheheAle coz lepiej taka praca niz na budowie :tak:

reklama
PPATQA tak mamy czas jeszcze ale zauwaz ze wiele dziewczyn ktore mialy TP po nas to juz maja dzieciaczki wiec wiesz NIE ZNAMY DNIA ANI GODZINY :-)

Wiecie co tak sobie mysle ze teraz idziemy jak burza i jakos malo sie te mamuski z dzieciaczkami odzywaja a to zrozumiale i tak sobie mysle ze jak juz prawie wszystkie sie rozpakuja a ja jeszcze nie to tutaj nikogo juz nie bedzie na Bb i nie bede miala z kim pisac bo juz kazda bedzie z dzieckiem Ja mam nadzieje i wierze w to ze jak juz wszystkie bedziemy rozpakowane to dosc czesto kazda bedzioe zagladala na BB :-)

Hey, witam sie i ja w poniedziałek. :-D
Noc przespana. Było nawet nieźle:-p Jadę zaraz do miasta pozałatwiać sprawy (czyt. opłaty), a potem zakupki (nie mam zielonego pojęcia, co zrobić na obiad :baffled:). Wczoraj w drodze wyjątku oglądalismy z M. film. W drodze wyjątku, bo on chodzi spać z kurami :-D.
Trzymam kciuki za Dziewczyny na porodówce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

a ja od wczoraj rana mam zero objawów, Kamilkowi u mnie za dobrze ja jestem nastawiona na po terminie, zreszta zero bólu brzucha, rozpychania. Jejku wy wszystkie macie tu jakieś objawy porodu.
Ewelka oby przyszł z nienacka i samo
dorotka torba uszykowana, zostaje tylko komórka, aparat, dokumenty i wyniki
Ja może dowiem się czegoś w czwartek bo mam wizytę.

MADZIU a na ktora masz gina ??????
PPATQA ja tez sie nastawiam po terminie bo jakos wole sie tak nastawic A to ze mnie brzuch boli to nic nie swiadczy
Ja tez mam gina w czwartek ale najchetniej bym wczesniej do nieglo poszla albo w cale ;-)

reklama
Pati Tobie zostało 11 dni mnie 9 - a dzieciaczki i tak same zdecydują kiedy przyjść na świat.

Zresztą natura jest przewrotna i zaskakująca bardzo - teraz to już trzeba się spodziewać każdego dnia, że maleństwa przyjdą na świat.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry