reklama

Październik 2008

No ja dopiero wrocilam bo mojemu dziecku sie odwidzialo i z usmiechem na twarzy za 5 minut 8 stwierdzilo ze jednak chce isc do przedszkola.....Myslalam ze szlag mnie trafi:wściekła/y: Ale przynajmniej mam spokoj w domu.
Ide na DDTVN i bede sie lenic i lenic:tak:kawka zrobiona, buleczka z pestkami dyni juz tez czeka, wiec uciekam.
Ciekawa jak tam Gosia

AAAAA mnie sie dzisiaj snilo ze odeszly mi wody tylko ze...zielona, obudzilam sie zlana potem i juz nie moglam zasnac.Mam nadzieje ze tak nie bedzie i byl to tylko glupi sen:rofl2:

reklama
MAGDA ja juz postawilam na to ze co ma byc to bedzie i ze kiedy ma byc to bedzie :baffled:Nastawiam sie na za tydzien do szpitala ale zobaczymy jak to wyjdzie.
No pewnie bede marudzila po urodzeniu ze zmeczenia ale teraz tez jestem zmeczona tym czekaniem i ta niepewnoscia i nic na to nie poradze:-p
A JA SAMA TU NIE MARUDZE HEHEHE :-D
KATE to zycze udanego zakupu samochodu ;-)
CZARNA 3 mam kciuki za wizyte i bede czekala na wiesci od ciebie:tak:

GOSIA sie zawsze rano udzielala a dzis jej nie ma wiec pewnie w szpitalu jest
TO CZEKAMY NA WIESCI OD GOSI:tak:

Ja sie polozylam z M na godzine Zjadlam juz 2 sniadania teraz ogladam DDTVN
Po 12 budze M i idziemy do sklepu kupic mi cos do zjedzenia bo ja tej fasolki jesc nie bede :no:
Jestem zla bo M mial miec jutro dniowke i niedziele wolna a w niedziele mu zminili ze tez idzie do pracy i zas caly weekend M bedzie pracowal w sobote od 6 do 18 i niedziele tak samo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A ja zas caly weekend sama bede Mam nadzieje ze OLIWIA zrobi nam psikusa i sie urodzi i M bedzie ze mna a nie w pracy heheheh :-D:-D:-DU mnie dzis sloneczko ale jest zimno

Cześć dziewczyny !! i ja się witam w piątek rano!! Pogoda fatalna ... ciemno, pada, brzydko i zimno.... ledwo o 8:30 zwlokłam się z łóżka... w ogóle to mnie coraz bardziej boli rawa pachwina... normalnie mam problem prawą nogę podnieść, żeby wejść do wanny !!!!!! nie mam pojęcia co to... macie tak dziewczyny ??

Magda - no to faktycznie Twoja córa ma charakterek :-)
Czarna - powodzenia na wizycie !! i czekamy na relacje !! Mam nadzieję, że Ci ginka nie zepsuje humoru, tylko da jakąś konkretna decyzję...
Dorotka - nie analizuj tak wszystkich sygnałów, bo tylko nadzieję sobie robisz :-( mi tez się wydaje, tak jak Magda mówi, że u każdej z nas jest inaczej troszkę...

Ehh... a ciekawe jak tam Gosia :-)

ANIU wlasnie jak od jakiegos czasu juz nie licze skurczy i nie robie sobie nadzieji jak mnie brzuch boli itp Mowie wam ze sie nastawilam na piatek za tydzien do szpitala ale nie na porod bo jak pojde w piatek to moze od nowego tygodnia wezma sie za mnie za wywolywanie ale ja juz wole byc w szpitalu :-)

Magda - ja też się dzisiaj nastawiam na lenistwo.... telewizorek, komputerek, może jakaś książka...Ryż z jabłkami i bananami z budyniem na obiad (takie są moje smaki na dziś) i lenistwo... a wieczorkiem koleżanki przychodzą mnie odwiedzić, więc kolejny dzień minie :-)

Ciekawe ile z nas za tydzień już będzie ze swoimi dzieciaczkami... mało nas tu już zostaje... cieszę się bardzo z każdego nowego dzieciaczka !! ale też z każdym nowym dzieciaczkiem coraz bardziej pusto się tu robi ...

ANIAA to serio fajny dzien ci sie szykuje U mnie jak zawsze lenistwo Jutro sprzatanie aby jakos dzien minal A dzis tylko z grubsza i pranie zaraz wstawie :-)Spacerek z M i tyle na dzis :-)
Ja sie ciesze z kazdego kolejnego dnia bo kazy dzien przybliza mnie do OLIWCI :-)

No ANIU u nas jest coraz bardziej pusto juz sie boje co bedzie w weekend bo tu zawsze cisza w weekend Ale wiesz jak my urodzimy to tez pewnie zanikniemy na jakis czas Choc ja sie bede starala bardzo czesto tu wchodzic chocby na 5 min i mam nadzieje ze mi sie uda DLA CHCACEGO NIC TRUDNEGO
Na poczatku male dziecko duzo spi wiec na 5 min bede mogla wchodzic co jakis czas na BB
:-)Wiesz jak sie mamuski poukladaja i wprawia co pozniej my bedziemy robily to mysle ze bedzie sie tu wiecej dzialo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry