Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a rzeczywiście jest elegancka. Niech się buźka córci szybko leczy 

gdzieś miałam numer telefonu 

od 10 rano do teraz placz.moze cos mu jest.bo juz mi glowa peka.os 10 rano spal tylko 20 minut.nawet na spacerzemial otware oczka.jutro bedziemy sie szczepic to sie zobaczy czy czasem chory nie jest
Ale wczoraj był tragiczny dzień. Nic nie mogłam zrobić. Czasem sobie myśle, że dzieci chcą mnie wykończyć, że umre w pozycji biegnącej,
hehe a zaraz trzeba przygotować sie do swiąt- juz chyba wcale nie będę chodziła spać
chciałam sama lepić pierogi ale z ta moją drużyną....
...musiałabym o północy sie za nie brać, jak wszyscy idą wreszcie spać.
Póki co, dla Liliany różne pluszowe ciekawostki- spirale na nosidełko, zabawki na wózek, itd pluszowego typu a Laurze w końcu zestaw figurek z Dobranocnego Ogrodu i ten taki dziwny pociąg i to "coś" latające(szaleje teraz za tą @ bajką) a do tego różne takie do manualnych zajęć z mamusią żeby sie nie nudzić
jak tatuś jest w pracy.
Tak wiec latalam odpokoju zosi, do pokoju stasia i do jacka. 

tz jak ja nakarmie o 22 to śpi do 5 i ją nakarmie i dalej śpi do 7.30

wiec troche sie wysypiam, ale przy takiej pogodzie nieda sie wyspac
chodze jak lunatyk.moj tez miał tak głeboko ze ledwo mogłam sciagnac cosDorotko zdrówka dla Oliwii. Mój synek też ten katar ma tak głębiej i nie ma go dużo, ale jest gęsty. Podłóż coś Oliwii pod głowę jak leży, żeby była tak pod kątem, to jej troszkę ulży i na boczku połóż. Mojemu Bartkowi to pomaga. A wagą się nie martw. Może to przez katar, gorzej je to waga gorsza.
i juz sie cieszyłam ze wychodzimy na prosta z katarem a tu od wczoraj wieczora cały czas mu chlupie i wiecznie sciagam:-