Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jakoś jak narazie sie trzymam ale on jest zupełnie załamany jak teraz damy rade:-( Oboje wiemy ze teraz to jedyna szansa dla nas ale trzeba wziasc skads pieniazki na wyjazd i utrzymanie za nim zacznie tam zarabiac:-(
przynajmniej chwile spokoju mielismy.tylko mam nadzieje ze im nic nie bedzie bo cieplo bylo nawet i nie wialo .a wczoraj to tragedia po prostu.od 9 rano do 22 ryk
nawet na spacerze piszczal.nie wiem co sie dzialo.ale zdrowy jest wiec cholera wie.Witam was mamuski!
A ja mam dzis bardz miły dzień:-( mój mąż dostal wypowiedzenie z pracy i do 3 stycznia tylko tam pracuje a wiec wyjazd juz nas nie ominieJa jakoś jak narazie sie trzymam ale on jest zupełnie załamany jak teraz damy rade:-( Oboje wiemy ze teraz to jedyna szansa dla nas ale trzeba wziasc skads pieniazki na wyjazd i utrzymanie za nim zacznie tam zarabiac:-(
Głowa mnie dziś boli i wogóle nie mam siły na nic
Witam was mamuski!
A ja mam dzis bardz miły dzień:-( mój mąż dostal wypowiedzenie z pracy i do 3 stycznia tylko tam pracuje a wiec wyjazd juz nas nie ominieJa jakoś jak narazie sie trzymam ale on jest zupełnie załamany jak teraz damy rade:-( Oboje wiemy ze teraz to jedyna szansa dla nas ale trzeba wziasc skads pieniazki na wyjazd i utrzymanie za nim zacznie tam zarabiac:-(
Głowa mnie dziś boli i wogóle nie mam siły na nic

Młody ma taka dziwna przypadłość, że w nocy jak śpi, po pierwszym karmieniu, które wypada różnie, między 1 a 3, zaczyna koncert, który trwa do rana. W repertuarze ma: chrząkanie, stekanie, jeczenie, łkanie, śmianie się i wszystkie inne dźwieki, które umie wydawać. Oczywiście wszystko to robi na spiocha. A mnie cholera bierze, bo nie moge spać. On dosyć głosno to robi. Jemu też chyba przeszkadza, bo po nocach bardziej udźwiękowionych rano jest padnięty i odsypia później do 12. Tak było dziś właśnie. Młody cały dzień odsypia, no i ma wiekszego nerwa niż zwykle, bo jest zmeczony. Wczoraj za to wyjątkowo była zupełna cisza. Obydwoje się wyspaliśmy
(M w tygodniu śpi w sąsiednim pokoju, bo twierdzi, ze sie nie może do pracy porządnie wyspać, jak młody koncertuje
, w weekendy się zamieniamy, wtedy ja sie moge wyspać, wstaje tylko na karmienie)Na gazeta.pl na forum edziecko jest taki wątek - co mnie najbardziej irytuje w moim dziecku. Ja po dzisiejszej nocce mogę powiedzieć - chrząkanieMłody ma taka dziwna przypadłość, że w nocy jak śpi, po pierwszym karmieniu, które wypada różnie, między 1 a 3, zaczyna koncert, który trwa do rana. W repertuarze ma: chrząkanie, stekanie, jeczenie, łkanie, śmianie się i wszystkie inne dźwieki, które umie wydawać. Oczywiście wszystko to robi na spiocha.