Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
no bo je co 3 gdziny(czasem 4), pozniej jest aktywnosc i ootem albo sie zdrzemnie albo m jeszcze wieksza aktywnosc

po prostu wieczorem musi mi tak mocno zasnac na rekach po jedzeniu ze jak go klade to nie zauwaza nawet.albo jak nie chce to wtey do lozeczka i walka ze smoczkiem do skutku.i jakos wychodzi
;-)

Kurcze jest superowa, mozna sprawdzic ilosc wody i tluszczu w organizmie, a moja to taka zwykla;-)Jutro wieczorem ide jeszcze na ostatnie zakupy jedzeniowe i moze cos bym innego dla niej znalazla wtedy waga bedzie moja

Dzien doberek, no tak cisza tutaj przed swietami....ja to malo szykuje bo nie ma nas ani w wigilie ani w 2 swieto. To nawet dobrze bo malo roboty, na pierwsze sw przycodza znajomi, ale mam wszystko naszykowane i dopiero juztro bede piekla i gotowala, wiec luzik.
Ja poki co nie mam klopotu zeby mlody spal w lozeczku, problem lezy raczej we mnie bo czuje sie bezpieczniej jak lezy w naszym lozku obok mnie;-)
Wieczorem zasypia w lozeczku, ale jak sie budzi w nocy na mleczko to laduje go potem miedzy mna a jackiem
Kupilismy mojej tesciowej wage, bo kiedys mowila ze musi sobie taka sprawic, i teraz zastanawiam sie czy jej ja dac....Kurcze jest superowa, mozna sprawdzic ilosc wody i tluszczu w organizmie, a moja to taka zwykla;-)Jutro wieczorem ide jeszcze na ostatnie zakupy jedzeniowe i moze cos bym innego dla niej znalazla wtedy waga bedzie moja
![]()
Choinka u nas juz ubrana, zosia sama sie nia zajela, i jak juz spala musialam przebrac bo wszystkie bombki byly tylko z jednej strony, nie mialam serca jej zwrocic uwagi bo taka byla przejeta i szczesliwa ze mogla sama...
Uciekam wypic kawusie i cos zjesc bo zaraz zoladek do kregoslupa mi sie przylepi;-)

Kurde dziewczyny mam pytanie gdzie śpią Wasze skarby?mój Maciej przez 2 miesiące spał w łóżeczku a potem po tym szpitalu to tylko ze mną w łóżku.Może macie jakieś rady jak go na nowo przyzwyczaić do łóżeczka.
Teraz trzeba doczekać do wgilijnego wieczora
a w nocy spada do+ 5-8st.