Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justynka, Ty nasza forumowa poetko :-)Halo! Tutaj! Czy ktos slucha?
W mym pokoju lata mucha!
bzyczy "bzzzy bzzzy"...
potem w nocy mi sie sni...
Ona grozna jest i duza taka.
No i ciagle sobie lata...
No nawet gdy jej powiem
aby poleciala sobie,
nieposlucha ta mucha...
Czemu?
Bo nikt nie slucha malucha.
Gdybym wiekrzy byl jak tata
i zobaczyl bym ze lata
mucha, bzyczac, po pokoju....
Otworzyl bym okno dla swietego spokoju.
Wtedy odfrunela by "frry frry"
I spokojnie moglbym snic...
:-):-):-)
ładnie, ładnieUleńko u nas cuda zdziałał Alantan plus maść, smarowałam pupę, czekałam aż troszkę wsiąknie, a na to puder alantan sypki, końska dawka, ale 2razy tak zrobiłam i odparzenie wyraźnie się zmniejszyło, a było bardzo nieładne, jak wkadałam małego do kąpieli darł się w niebogłosy tak go pupa szczypała!Witam i ja sie w koncu, nie mialam komputera bo byl do sprawdzenia u kolegi M.
U nas juz lepiej, malutkiej katarek już prawie minął, ja z M też już lepiej ale za to Karolina znowu spowrotem chora, dziś pojechałyśmy do lekarza i dostała antybiotyk, w końcu może jej to przejdzie,
Teraz znów mamy problem z Leną bo ma odparzoną pupę, ona tak ma że robi kupę bardzo często a jak zasnie to nie chcę jej budzić żeby zmieniać pieluchę co 2 godz noi teraz mamcała dupka czerwona smaruję sudocremem i g..., myję przegotowaną wodą, wietrzymy zawsze przy zmianie pieluchy,
co robić?????
Magda jak przeczytałam seans łóżkowy co innego mi przysżło do głowy w pierwszej chwili ;-)Zmykam szybciutko poprasowac i zmykam do lozka szybciej, dzisiaj mamy z jackiem seans lozkowy-pogladamy filmy
w sypialni co sie baaardzo zadko zdarza
)

Blondi ja też z tych naiwnych ;-)No rzeczywiscie byla jakas taka afera...no i niby nigdy nie wiadomo na forum kto jest kim ale ja jakas naiwna jestem i wierze tutaj wiekszosci.no moze z wyjatkiem niejakiej Natalii ktora tu byla jakis czas temu...tam mi cos nie gralo.

widać jeszcze się porządnie na kimś nie przewiozłam 
Ania ja tez przeczytałam chociaż nie aż tak dokłądnie i o ile na początku próbowałam wszystko wdrożyć w życie, szybko się zdystansowałam i zdałam na swoją intuicję. Niestety nie wszystko da się zrobić książkowo, a i rady nie zawsze są dobre. Oczywiście to tylko moje zdanie.Dziewczyny czytałyscie JĘZYK NIEMOWLĄT?? ja jestem w trakcie... właściwie na początku... Proponuje tam taki "prosty plan"... 3 godziny na zmianę w kolejności: jedzenie, "aktywność", spanie.... tak co ok 3 godziny... no i żeby nie usopiać niemowląt przy cycu... próbowałam to wdrożyć w życie dzisiaj cały dzień, ale ogólnie porażka... po pierwsze Szymek najlepiej zasypia przy cycu... jego schemat z reguły wygląda tak: cyc, aktywność, cyc, drzemka i tak w kółko... (czasem pomija co którąś drzemkę) i za cholere nie mogę mu tego zmienić.... Zasnął dopiero pare minut temu.
Pozatym OK wszystko... Chrzciny w 2-gi dzień świąt ... pogoda do dupy, ale na sacerki itak chodzimy (przynajmniej po spacerze Młody dłużej śpi (nie zawsze).
W czwartek byłam na wigilii firmowej.... miałam wpaść tylko na chwilkę, ale byliśmy w sumie od ok 15:30 do 19:30... głośno było bardzo, a Mały spał słodko i nawet nie mruknął...raz tylko krzyknął, ale dostał jedzonko i znów był spokoj... czemu on tak w dmu nie śpi ??
Ciekawe jak tam Dorotka..dobrze,że chociaż Oliwka jest blisko niej ...
Słodkich snów i udanej niedzieli!!

.A zaraz zabieram się za robienie sałatki, bo M się zaoferował do pomocy.
Bo sama jak przeczytalam co napisalam to chyba mialam to samo skojarzenie co ty

widac ze wiekszosc pochłonieta przygotowaniami do świat. A ja tam zlewam to bo chocbym sobie zyły wypróła i tak nie zrobie tego co bym chciała zrobic

nie pewnie ze nieo Speeder czy jakos tak
![]()

Ppatqa - u nas jest identycznie!! Doszliśmy do wniosku, że Szymek łóżeczko traktuje jak karę !! a najlepszym usypiaczem jest zdecydowanie cyc.Aniaaa pierwszy raz budziłam, my w 2 dzień świat, też czytam i też najlepiej zasypia na cycu- jest tak cyc, spanie, zabawa, cyc- lub wersja bez spania, a co do 3 h to moge sobie życzyć , choć dzisiaj zasnął po zabawie rano ale u mnie na rękach- śmiejemy się ze łóżeczko go parzy
.
Ppatqa - u nas jest identycznie!! Doszliśmy do wniosku, że Szymek łóżeczko traktuje jak karę !! a najlepszym usypiaczem jest zdecydowanie cyc..