reklama

Październik 2008

reklama
My chrzcimy 25 stycznia. Ja upatrzyłam małemu komplecik ecru z bordowymi dodatkami. W`kościele zamierzam trzymać małęgo w nosidełku pod kocykiem. Mam taki gruby kocyk wiec myślę, że nie zmarznie. Oby tylko wielkiego mrozu nie było.:szok:

dorotko kaka jak mielismy chrzest chrzczono 14 dzieci wiek różny i ubiory też dominowały kolory biel, niebieski, różowy i krem. dzieci byłu na rękach, w wózkach, nosidełkach, ale to było co chwile coś podczas mszy bo u chrześniaka chrzest był po mszy

My dziś byliśmy na białym spacerze w lesie z teściami i chrześniakiem na sankach, potem były sanki i górka, no i bałwan. w końcu jest biało.

Kurde Patrycja zazdroszcze tego śniegu:tak:

Sprawdziłam u nas chrzest jest 1 lutego (niedziela) lub 21 (sobota) Ja nawet nie wiem w czym bede małego chrzciła:szok: musze popytac bratowa bo ona miała biały kombinezonik moze jeszcze ma:confused: i musze sprawdzic jak tam garniturek czy bedzie pasował czy znow czekaja mnie wydatki:dry:

CZARNA i co ktora date na chrzest wybierasz ???:-)

Wlasnie dziewczyny jak to jest z ubiorem na chrzest Czy to ja mam kupic czy to juz rola chrzestnych Bo nie mam pojecia co powinnam ja kupic a co chrzestni :zawstydzona/y:
PPATQA u mnie tez bialo ale ja dzis sama na spacerze bylam bez Oliwi :-(

Moja mala nie spala jakies 2 godziny .Po ponad 3 godzinach snu wypila bez marudzenia i ze smakiem 120 :tak: Teraz dalam jej rumianku i wypila 70 i odrazu zasnela teraz spi ale nie wiem czy sie klasc czy nie bo nie wiem czy za chwile nie wstanie :baffled:
MILEJ NOCKI ZYCZE BO MOJA PEWNIE NIE BEDZIE SIE ROZNILA OD KAZDEJ POPRZEDNIEJ CZYLI CO 2 H WSTAWANIE :confused:
DOBRANOC

aha na fotkowym poslalam troche fotek :-D:-D:-D

reklama
Dorotka ja kupowałam chrześniakowi ubranko, ale teraz będę sama kupować dla syncia. To chyba indywidualna sprawa każdego. No chyba, że chrzestna się zaoferuje ;-);-).
A co Wy mamusie zakładacie? Ja mam kostium aksamitowy ze spódnicą, ale tak się zastanawiam, że chyba mi za wygodnie nie będzie w tej kiecce i musze się rozejrzeć za czymś ze spodniami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry