reklama

Październik 2008

KAKA espumisan ja stosowalam od poczatku jak sie jej kolki zaczely i sa nawet nawet tylko ostatnio jakos na nia nie dzialaja :-(
CZARNA u mnie tez z tym noskiem Oliwi zawsze jest cos Praktycznie od urodzenia Ja tez cale zycie smarkalam i moja mama nie wiedziala co mi jest i okazalo sie ze bylam alergiczka i takl mi juz zostalo :-(
Ostatnio lekarka powiedziala ze skoro Oliwia tez ma od poczatku z tym noskiem przeboje to moze byc podobnie jak u mnie :-(Lekarka przepisala jej krople EUPHORBIUM ktore ja tez moge stosowac na alergie

Kurcze a moja @ sie rozkrecila i boli mnie brzuch strasznie :-( A slyszalam ze @ sa inne po urodzeniu dziecka Ja zawsze mialam bolace @ a mowili mi ze po urodzeniu mi sie to zmieni Tak zmieni chyba na jeszcze bardziej bolesne :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka ja narazie obserwuje najwyzej jak bedzie sie nadal utrzymywac to pojde z nim do lekarza:tak: I moj tez wcale nie jest aniołkiem do spania. Dziś poszedł spac koło pólnocy. My z M ogladalismy film do 2:-p wiec po 2 posżłam spac po 3 mały wstał do jedzenia potem koło 7 wiec spałam tyko niecałe 5 h z dwoma przerwami na jedzenie:baffled: on pozniej spał kolejne 3 h ale ja musiałam nadgonic robote w domku:crazy:
Ja tez miałam zawsze @ bolesne i długie i żadna ciąża tego niezmieniła:no:

Hej mam prośbe podajcie mi łatwy i tani przepis na schab pieczony :))

Ja własnie teraz będę robiła na chrzciny. Przekrawam schaba na pół ale nie do końca i otwieram jak ksiażkę. Trochę go tłuczkiem potaktuję żeby się większy zrobił...do środka można włożyć pieczareczki, albo śliwki suszone...albo piersi z kurczaka i śliwki suszone....wszystko zawijasz i zwiazujesz sznurkiem. na góre przyprawki jakie lubisz. ja lubie przyprawy do gyrosa;-)

reklama
Mały nos czyszcze juz od miesiaca i wiecznie cos w nim jest. Fakt ze mu katar nie leci ale gdzies tam daleko jest. Robie inhalacje przed kazdym karmieniem + wode morska i jechane. Albo to jeszcze pozostałości po wodach (w co watpie) albo sprawy Sapkowe lub allergia. Sama juz nie wiem:dry:.
Czarna ta Pani dr, u której ostatnio byliśmy powiedziała, że alergie "nosowe" ujawniają się dopiero u dzieci powyżej 6 roku życia - ale ja siępod tym nie podpisuje :no::no:

Kurcze a moja @ sie rozkrecila i boli mnie brzuch strasznie :-( A slyszalam ze @ sa inne po urodzeniu dziecka Ja zawsze mialam bolace @ a mowili mi ze po urodzeniu mi sie to zmieni Tak zmieni chyba na jeszcze bardziej bolesne :-(
Ponoć po porodzie, ale fizjologicznym a nie cc :rofl2:.

Siedzę i opróżniam paczkę świąteczną Szymonka, którą dostałam z pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: batoniki, czekoladki, mamby o smaku coli ;-):-p:-p:-p,
ale chyba musze się wziąć za rozbieranie choinki, bo lampki zdechły :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry