reklama

Październik 2008

Wanilka ja w tym roku kupiłan nowe migajace lampki na choinkę i przestały migac zaraz po tym jak założliśmy je na choinkę...za to swiecą cały czas.

Ale mnie dzis łeb boli:baffled:

reklama
Mnie wczoraj tak głowa bolała strasznie - nic nie brałam i położyłam się spać ... przeszło samo.

Ja daję na wzdęcia Plantex ale jego można stosować tylko raz dziennie najlepiej po posiłku jak wystąpi kolka.
Jutro kupię Esputicon albo Bebicon.

KAKA a ile kropli jej dajesz?

Ja wlasnie zafarbowalam sobie wloski:tak:
I chrzest juz zalatwilam Oliwia bedzie chrzczona 8 lutego :tak:
Moja niunia dzis praktycznie caly dzien spi wczoraj bylo to samo To sie pozniej nie dziwie ze w nocy nie umie spac :baffled:

Dorotka - tak jak w zaleceniach po 8 kropel.

A ja własnie po spowiedzi. Kupiłam też Hani nowy kombinezonik w roz. 80. Mam nadzieje , że starczy do konca zimy...a propos nie bedzie to dziwne że dziecko na chrzcie będzie miało niebieski kombinezon?? Jest zimno a nie chce niczego kupować na 1 raz.

Kaka jak byłam chrzestną u mojego bratanka, on miał właśnie niebiesko-granatowy kombinezon. Jak dla mnie no problem :no:

Blondi, nie sądzę żebyś taką informację przeoczyła, jakby Ci mówił na pewno byś pamiętała, ehhhh coś mi się zdaję, że gościu Cię wkręca.:sorry2:

hmm...wiecie co...on ma zone!!:baffled::-Dmasakra...jakiego pecha chyba mam.mowi ze mi mowil ale ja nie pamietam:zawstydzona/y:kurcze przeciez pijana nie bylam.
hehe dobre tez mi sie wydaje ze cie wkreca:tak:

Kaka zaden problem ze niebieski kombinezon. Ja ostatnio jak byłam na chrzcie to zadne dziecko nie było w bieli:-p

Dorotka my tez w lutym ale jeszcze nie wiem którego:-p musze sprawdzic;-)

Wanilia ja tez potroszku oprózniam paczki dzieci. Co by im zęby oszczedzic:-D:-D:-D:-D

tez mi sie tak wydaje ze bym nie przeoczyla.w sumie dobrze ze to dluzej nie trwalo.wkreca nie wkreca ale przynajmniej dobrze ze juz wiem jaka prawda:)wyszlo prze przypadek bo weszlam na jego profil na nk:)))a najlepsze ze mi sie smiac chce z tego:)

hmm...wiecie co...on ma zone!!:baffled::-Dmasakra...jakiego pecha chyba mam.mowi ze mi mowil ale ja nie pamietam:zawstydzona/y:kurcze przeciez pijana nie bylam.

O k..!!ale numer FACECI niektórzy tacy już są ehhh uwarzaj Aśka ;-)

Dorotka - tak jak w zaleceniach po 8 kropel.

A ja własnie po spowiedzi. Kupiłam też Hani nowy kombinezonik w roz. 80. Mam nadzieje , że starczy do konca zimy...a propos nie bedzie to dziwne że dziecko na chrzcie będzie miało niebieski kombinezon?? Jest zimno a nie chce niczego kupować na 1 raz.

Ja tez mysle ze spoko z tym kombinezonikiem.moja mialam cala msze w wozku tylko na sama ceremonie wzielam na raczki;-):tak: co by mi nie zmarzła
Dzieki za rade co do schabiku

reklama
KAKA mnie sie tez wydaje ze z tym kombinezonem to no problem ;-)

Wlasnie jak to jest Tez sie zastanawialam czy mozna w wozku dziecko trzymac Choc ile chodze do kosciola to jeszcze na chrzcinach nie widzialam aby dziecko bylo w wozku :-(A szkoda Ale moze co kosciol to inaczej :tak:
Kurcze wlansie tak cala msze trzymac dziecko na reku :dry:
Moja Oliwia spala teraz 4 godziny Kurcze ze ona tak w nocy nie potrafi Teraz ja troche pomeczymy pozniej kapiel mleczko i moze pospi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry