reklama

Październik 2008

reklama
Ja wiem, że dziadkowie są od rozpieszczania i nie mam nic przeciwko tylko, że moja teściowa robi to z innych pobudek - wstydzi się przed ludźmi - martwi się co sąsiedzi powiedzą, jak Martyna będzie ryczeć (ciocia M nam się wygadała, że kiedyś do niej dzwoniła co zrobić, bo ona płacze i już pewnie wszyscy w bloku słyszą i nie chodziło o żart) Boi się awantury w sklepie więc kupi jej gazetę z bajką za 20 zł. O coś takiego mi chodzi. Biega za nią z talerzem, robi małpy żeby odwrócić jej uwagę "żeby tylko nie płakała". Bierze na ręce jak idzie pies. Takie kwiatki :baffled:

witam się i ja, mały znów mi zrobił cyrk na spacerez, poszłam do miasta i niespał, po godzinie jazdy z otwartymi oczawi zaczął się płacz i bujanie nie pomogło, więc do teściowej zajechałam, mieliśmy jechać do nich dziś na obiad ale po spacerez, ale zato tam go nakarmiłam, wróciliśmy autem i teraz mały spi w gondoli.

Zagadka

Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się i zostali parą, a ze ich związek był idealny, pobrali się. Ślub był oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo idealne. W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny, ta idealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli idealną parą, zatrzymali się, żeby pomoc. To był Mikołaj z ogromnym worem prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego samochodu. I szybko zajęli się rozwożeniem upominków. Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się(i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku. Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła.
Kto?
Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ...

Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę istnieje. Każdy wie, ze Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej.

Dla kobiet ten e-mail tu się kończy!!!

Panowie proszę czytać dalej.

Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie, to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku. A tak w ogóle jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo, że miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze: KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, CO IM SIĘ POWIE!!!

W 100 % przyłapana!;)

KAKA dobra ta zagadka :-) Jak bede miala wiecej czasu to tez sie postaram tam zalogowac i oddac glos na Ciebie :-)
PPATQA a moze malemu nie podoba sie to ze nic w tej gondoli nie widzi ??Jak bylam w szpitalu to rozmawialam z taka jedna mama ktora mowila mi ze jak jej corka miala niecale 4 miesiaca to juz musieli kupis spacerowke bo mala nie chciala lezec w gondoli bo nic nie widziala :-)

Ja juz po ginie Opisalam wsio na lekazowym Oliwia zalicza drzemke :-)

KAKA to Hanula ma jutro obiadek pierwszy powiadasz ?? a co jej kupilas na ten obiadek ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry