reklama

Październik 2008

Aniaaa- tu w irl prawidłowa temperatura ciała człowieka to nie 36.6 a 37stopni, więc chyba nie ma powodów do niepokoju u Szymonka:tak:
Minisia- przykro mi że tak masz z rodzicami, chyba zapomnieli że Ty jesteś już dorsła i nie potrzebujesz pozwolenia od nich, :no: nasi też do d...., proponowaliśmy im kupno biletów na tydzień do wnuczek- to nie bo.....tysiąc powodów przeciw, no to mówię do M, nie proś już więcej, bez łaski:no:
Wanilia oby się Szymon uchronił od choroby

Ja dziś niezabardzo się czuję boli mnie głowa, mała jeszcze śpi odkąd wróciłyśmy ze szkoły więc chyba się pójdę położyć na chwilkę;-)

reklama
Witam i ja popołudniowo.
Spacerek zaliczyliśmy i to długi - mały pospał słodko i dobrze.
Bo tak w domku to byłoby góra 30 min.

Teraz mały z tatusiem a ja mam chwilkę na BB.

Minisiu oj przykro mi bardzo.

Wiolu zdrówka dla małego.

Aaniu ja podobnie jak Ty układam małego albo na przedramieniu i tak ogląda sobie świat albo na przewijaku na brzuszku.
Na poczatku mały nie lubił tego ale teraz jest coraz lepiej.

Co do kosmetyków to ja używam do kąpieli Nivea Sensitive, a wcześniej Oilatum.
Oliwka Bambino sprawdza się.

Kiedyś ja używałam Johnsona po kąpieli i szczerze to wysuszał mi skórę.

Kaka ty to jestes niemozliwa:-D Juz wczoraj chcialam napisac ze na jakie ty strony wchodzisz:-D:-D:-D:-D:-D:-DFaceci poprostu wymiataja:-D Ja nie mam prawa jazdy, i cyba nie szybko bede miala bo nie czuje tego zebym byla dobrym kierowcom.

No widzisz...takie skarby mi wysyłają na emeila służbowego. A swoja drogą to zboczenie zwodowe, ze go codziennie sprawdzam??

Ja używam kosmetyków nivea i bambino i nie ma uczuleń u nas.

Za to chyba idą ząbki...Hanka marudna jak nigdy. Marudzi, płacze...łeb mnie dzisiaj boli. Musze ją przeczymać do 21 a potem lulu.

WESOLUTKA to dlugo ja trzymasz w tej lazience :tak:ale Ci sie nie dziwie jak ona taka krzyczaca to pewnie karzda chwila jak nie placze jest dla ciebie zbawienna ;-)
Dobrze ze dostalas @ Ja teraz na swoja czekam Ale u mnie spokojniej bo napewno w ciazy nie jestem :tak:
ANTUANET ty masz teraz chrzciny a my tydzien po was :tak:i tez juz mam stresa ;-)
MARMA fajnie z tym konikiem u Ciebie dzis wyszlo:tak:
ASIU ciesze sie ze z Rafalkiem juz lepiej
PPATQA moja ostatnio robi kupke zawsze rano i to taka porzadna A pozniej to albo juz koniec na tej jednej albo jeszcze gora 2 zrobi ale takie malutkie :tak:

Jeszcze was nie poczytalam Duzo naskrobalyscie A ja nie mialam czasu do was wczesniej wpasc
Dziekuje za kciuki ale niestety nie pomogly :baffled:

ULU zdrowka dla Ciebie
WIOLU zdrowka dla Malego
MINSIA wposlczuje z rodzicami :-(Kurcze ze wlasny rodzic nie moze pomoc wlasnemu dziecku :wściekła/y:Brak mi slow ale ja mam tak z tesciowa Ale dobrze ze mam doo nich daleko Gratuluje nowej pracy I 3 mam kciuki abys ty i Weronisia dobrze ta rozlake przezyly A na tym banku sie nie znam wiec nie pomoge
MOLI moja Oliwia w dzien zasypia na drzemki bez problemu A jak przychodzi wieczor to nie jest takie latwe Ona robi sie marudniejsza i placzaca A usypianie po kapieli to tez nie latwa sprawa:wściekła/y:
MISIA ja uzywalamNIVEA i bylo ok A dzis kupilam do kapieli pierwszy raz firmy BABY DREAM czy jakos tak I ciekawe jakie to bedzie

Oliwia tez marudna :-(I placze non stop

CZARNEJ nie ma bo pewnie z choroba walczy A cos dzis Asi zabardzo nie widac ?????????

Dorcia och przykro, że jednak kciukasy nie pomogły.

Wpadłam na chwilunię - bo cały czas mąż kompa okupuję.
Ech ....

Poczytam jeszcze co na innych wątkach i zmykam spać.

ANIA – najpierw miałam Emolium krem (taki zwykły, ale też jest b. fajny i czasem go stosuje do ciałka), a jak Marika miała krostki to jej kupiłam Emolium krem specjalny – stosuję go po kąpieli i przed spacerem (jest bardziej tłusty niż tamten)

A gdzie mierzysz ta temp.? Bo jak w pupie to pamiętaj o odjęciu 1 stopnia. Temp. 37 jest normalna, wiem, że przeciwgorączkowe to dopiero się podaje chyba powyżej 38.

Ja też powinnam być na listopadówkach…
MISIA – ja nie używam Johnsona więc nie pomogę, dziś kupiłam pierwszy raz Ziaja do kąpieli zamiast Emolium – zobaczymy jak zareaguje
MOLI – u nas tez czasem leży sobie w najlepsze 1,5h zamiast spać… rożnie bywa
MINISIA – urlop w płaceniu rat to chyba masz po prostu jakiś czas bez płacenia (miesiąc, dwa)

A u nas mały małpiszonek nie chce zasnąć i krzyczy cały czas...

reklama
Czesc u nas nocka u nas okropna Oliwia usnela o 22,30 Ja poszlam spac o 23,30 a o 1 juz byla pobudka pozniej o 3,15 5,40 i o 7,40 czyli regularnie co 2 godziny bylm na nogach Teraz chodze do tylu:baffled:Oliwia lezy i zajmuje sie soba
Pogoda do D...

Ja mialam isc dzis z mala do szefa ale ze jest zimno przynajmniej narazie to nie wiem czy nie poczekam na mame i pojde bez oliwi Zobaczymy jaka bedzie pogoda:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry