reklama

Październik 2008

Misia bez nerwów :sorry2:
Ten temat był na karmienie i pielęgnacja. Ja nie używam johnsona bo słyszałam, że uczula i któraś mama miała tu taki problem. Używam kosmetyków bobini od pierwszego dnia życia. Z tego co pamiętam, to głównie dziewczyny używają nivea sensitive.

wesolutkaaa,kasia1978 dziekuje bardzo za odpowiedz :-) zalezalo mi na odpowiedzi bo mam sporo kosmetykow z johnsona i musze cos z nimi zrobic...
kupilam je tylko ze wzgledu na to ze likwidowali sklep i byly mega wyprzedaze... :dry::sorry2: ehm ... i mnie poniosło....
pierwsze kosmetyki jakie kupilam bedac jeszcze w ciazy to wlasnie nivea i bylam zadowolona... chyba bede starac sie jakos do nich wrocic (o ile uda mi sie odsprzedac z johnsona)

Ostatnia edycja:
reklama
Moli - poważnie taka temperatura 37.0 ; 37.1 jest normalna???? 2 razy miał więcej 37.5 i 37.4 .... bo tak to jest bardzo pogodny i wesoły.... a od paru dni ma głównie między 36.6 - 37.1
Wesolutka`-Szymcio też nie lubi na brzuszku leżeć.... ale wiesz co?? zaczełam go nosić "na samolocik" (leży mi na brzuszku na prawej ręce, a lewą podkładam czase pod klatkę piersiową), kładę go też sobie na brzuchu (brzuch do brzucha), a ostatnio kładę go na brzuszku na przewijaku, a przed nim kładę opakowanie chusteczek, które dość mocno szeleści i bardzo mu się to podoba.

A my po spacerku... z koleżanką pochodziłyśmy troszkę, za tydzień może na basen pójdziemy, ale bez naszych szkrabków, tylko tak, same ....
A jutro na noc 3 koleżanki przychodzą :) M jedzie na szkolenie, a my szalejemy :-) ciekawy tylko czy Szymek raczy ładnie spać.....

Ja to w ogóle powinnam pisać na listopadówkach, gdyż Szymcio urodził się12-go listopada...ale związałam się z Wami i zostanę tutaj, jako taki ostatni rzep na ogonie :-p

Heloł
zajrzałam tutaj i w pierwszej chwili pomyślałam, że pomyliłam wątki - parę nowych osób.
No i wielka wirusomania i nas dopada :baffled: Szymek ma kaszel, kicha od nowa, temperatura jeszcze nie straszna, więc mam nadzieję, że nic się nie rozwinie.

Ostatnio jakoś czasu mniej i nie mam kiedy do Was zaglądnąć. Może znajdę chwilę to troszkę poczytam co u Was.
Buziammmm!

Marma miłej jazdy, ja mam pod nosem a nie mam kiedy wsiasć, bo teraz przy tym błocie czyszczenie zajmuje mi godzinke
moli u nas zawsze idzie spać 22-23, kąpiel o 20, cyc 20 30, potem śpi max 30 minut, potem urzeduje w najlepsze, jak zaczyna pokazywać ze chce spać przewinięty, cyc i odlot
misiaCo do kosmetyków to Oilatum, emolium, nivea i hipp. Jonsona nie mam.

U nas mały od początku lubi brzuszek. My po spacerku tzn ja byłam 2 godzinki z nim w mieście, potem stajnie zrobiliśmy, zjedliśmy obiad a dalej mały śpi na ganku:), Ja staram się być 2-3 h na dworze, jak jest zimno i brzydko, jest mniej na spacerze a więcej na ganku. My dzisiaj załatwiamy wnioski z pracy o zatrudnieniu, by mały załapał się do przeczkola, jejku pójdzie jak będzie miał prawie 3 latka, a już teraz trzeba, takie jest obłożenie.

Marma miłej jazdy, ja mam pod nosem a nie mam kiedy wsiasć, bo teraz przy tym błocie czyszczenie zajmuje mi godzinke
moli u nas zawsze idzie spać 22-23, kąpiel o 20, cyc 20 30, potem śpi max 30 minut, potem urzeduje w najlepsze, jak zaczyna pokazywać ze chce spać przewinięty, cyc i odlot
misiaCo do kosmetyków to Oilatum, emolium, nivea i hipp. Jonsona nie mam.

U nas mały od początku lubi brzuszek. My po spacerku tzn ja byłam 2 godzinki z nim w mieście, potem stajnie zrobiliśmy, zjedliśmy obiad a dalej mały śpi na ganku:), Ja staram się być 2-3 h na dworze, jak jest zimno i brzydko, jest mniej na spacerze a więcej na ganku. My dzisiaj załatwiamy wnioski z pracy o zatrudnieniu, by mały załapał się do przeczkola, jejku pójdzie jak będzie miał prawie 3 latka, a już teraz trzeba, takie jest obłożenie.

Odrazu mi raźniej,wiedząc,że komuś maluszek tak samo świruje..;-)To już teraz załatwiasz takie wnioski?Gdzie to tak jest?Ja też już w sumie się pytałam,ale babka w pszedszkolu powiedziała,że mam przyjść w marcu w roku w którym Miki będzie szedł już do pszedszkola...ale nie wiem bo w sumie narazie orientowałąm sie w jednym pszedszkolu...

Moli - poważnie taka temperatura 37.0 ; 37.1 jest normalna???? 2 razy miał więcej 37.5 i 37.4 .... bo tak to jest bardzo pogodny i wesoły.... a od paru dni ma głównie między 36.6 - 37.1
Wesolutka`-Szymcio też nie lubi na brzuszku leżeć.... ale wiesz co?? zaczełam go nosić "na samolocik" (leży mi na brzuszku na prawej ręce, a lewą podkładam czase pod klatkę piersiową), kładę go też sobie na brzuchu (brzuch do brzucha), a ostatnio kładę go na brzuszku na przewijaku, a przed nim kładę opakowanie chusteczek, które dość mocno szeleści i bardzo mu się to podoba.

A my po spacerku... z koleżanką pochodziłyśmy troszkę, za tydzień może na basen pójdziemy, ale bez naszych szkrabków, tylko tak, same ....
A jutro na noc 3 koleżanki przychodzą :) M jedzie na szkolenie, a my szalejemy :-) ciekawy tylko czy Szymek raczy ładnie spać.....
Aniaa-wg tego co pediatra mi powiedziała,to jest normalna temp i nie ma co szalec,moj Miki ma caly czas 37,tylko ostatnio po szczepieniach mial 38,5,ale rano mu minelo:-)

Witam mauśki!!
Nie nadrobie od dwóch dni ponieważ net mi strasznie muli strony otwieraja sie po 3-4 min. a na dodatek nie otwieraja sie całe tylko do połowy:baffled:

Ja jak wcześniej pisałam wracam do pracy a dokładniej zmieniam:tak: dziś zwolniłam sięze starego zakładu w którym już wszystkich prawie zwolnili a przyjełam się do nowej pracy i od 3 lutego zaczynam:tak: ciesze sie ze mam prace ale smutno mi bo musze mala zostawic:baffled: no nic jakos dam rade a poczatki beda ciezkie:no:

Dzis poklócilam sie z mama bo ciezko im zostac z dziecmi tzn z Weronika godzinke!!ten czas w ktorym mój M konczy prace i jedzie do domu a ja jade do pracy! Wika i Mati w szkole czy przedszkolu wiec mieliby tylko mala przez moment ale im sie to nie podoba!! długo by pisac .... dlatego nie bede nudzic fakt faktem przykro mi ze wlasni rodzice-dziadkowie nie maja czasu dla wnuków wiedza ze jest 3 dzieci! i ciezko zarobic na taka gromadke to zamiast sie cieszyc ze moga cos pomoc i ze staramy sie byc niezalezni to ŹLE!! czasem mam wrazenie ze chyba woleliby zebym plakala ze mi zle i nie mam pieniedzy niz teraz jak jest kiedy sami sobie radzimy i staramy jakos zyc!maja zal ze cokolwiek kupimy nie idziemy najpierw do nich sie spytac i poradzic!!!dla mnie to smieszne!! moja rodzina, moj dom, moje decyzje a nie do rodzicow chodzic sie pytac i mysle ze to tez jest powodem tego iz sie mszcza za to!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem tak na nich wsciekla ze szok!!!!

A co u Was?? Czarna sie pojawiła??? moze uda mi sie was poczytac chociaz czesciowo
Aha czy wiecie na czym polega ubezpieczenie pożyczki np. w AiGO poniewaz moj M ma tam pozyczke wlasnie z ubezpieczeniem min. od utraty pracy ktora przed swietami stracil, poszedl wypelnic wniosek i mu odmowili tzn ma placic to po jasna ch... to ubezpieczenie???skad mialby wziasc pieniadze gdyby nie ta nowa praca!!!
Ma ktos moze w Polbanku jakis kredyt???na czym polega urlop w placeniu raty??wiecie????
Dzieki za odpowiedz:tak::tak:
A my jutro sie szczepimy:-p

Domi niestety nie pomogę, nie znam się na tym, współczuję sytuacji z rodzicami :baffled:, troche to przypomina moją sytuację. Teściowa robi łaskę jak chcemy razem z M pojechać do kościoła na godzinę czasu. M musi za nią obskoczyć babcię, by ona raczyła przyjść i posiedzieć godzinę.
Blond dobrze, że Rafałek już lepiej :tak:
Dorka trzymam kciukasy!!!!

No i się obcięłam, normalnie dziwnie się czuję.... Jutro zrobię sobie zdjęcia i wrzucę. Wszyscy mi mówią że wyglądam teraz jak taka "dziewczyneczka". Znowu będą mi dawać gimnazjum i mówić że dziecko ma dziecko hihihihihi.
.
Marma foty, foty, foty!!!!! ;-)

Kate- śliczna ta sukienka
Aniaaa mam nadzieję że u Szymona nic się złego nie rozwinie

A ja oglądałam dziś Interwencję ...... matka zostawiła 1.5 roczną córkę z ojcem(ojczymem) ten się powiesił a dziecko umarło z głodu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, zanim wróciła, nie umiem przestać o tym myśleć i serce mi ściska na samą myśl jak to maleństwo umierało.......... co to się dzieje na świecie:szok::szok:
Boshhhh co się dzieje na świecie :-(:-(:-(

.No ale też bardzo dużo je. Przeważnie co dwie godziny a czasami co godzinę. Jedynie ma jedną dłuższą przerwę pomiędzy 20 a 1 w nocy.
quote]
:szok::szok::szok::szok: To Ci jadak, moje kurczątko najchętniej wcale by nie jadało, chyba że tak co 4-5 godzin. :baffled:

hallo !!!
ja tez tu jestem ...
czy nikt mi nie odpowie ?? :crazy: :-(
kate dziekuje za odp.

a konkretniej chodzi mi o kosmetyki z johnson'a czy ktoś je używa i czy bobaski wysypki po nich nie mają ??
Jonson uczula, myślałam, że wszyscy już o tym wiedzą (żarcik) ;-):-p Ja używam nivea, a do buzi krem emolium - rewelka.
Dziś znów Szymek o 4 się obudził.
Ma któraś sposób jak przesunąć małemu godzinę zasypiania a tym samym budzenia się o 4??? Ja już nie wyrabiam.:crazy:

reklama
Witam mauśki!!
Nie nadrobie od dwóch dni ponieważ net mi strasznie muli strony otwieraja sie po 3-4 min. a na dodatek nie otwieraja sie całe tylko do połowy:baffled:

Ja jak wcześniej pisałam wracam do pracy a dokładniej zmieniam:tak: dziś zwolniłam sięze starego zakładu w którym już wszystkich prawie zwolnili a przyjełam się do nowej pracy i od 3 lutego zaczynam:tak: ciesze sie ze mam prace ale smutno mi bo musze mala zostawic:baffled: no nic jakos dam rade a poczatki beda ciezkie:no:

Dzis poklócilam sie z mama bo ciezko im zostac z dziecmi tzn z Weronika godzinke!!ten czas w ktorym mój M konczy prace i jedzie do domu a ja jade do pracy! Wika i Mati w szkole czy przedszkolu wiec mieliby tylko mala przez moment ale im sie to nie podoba!! długo by pisac .... dlatego nie bede nudzic fakt faktem przykro mi ze wlasni rodzice-dziadkowie nie maja czasu dla wnuków wiedza ze jest 3 dzieci! i ciezko zarobic na taka gromadke to zamiast sie cieszyc ze moga cos pomoc i ze staramy sie byc niezalezni to ŹLE!! czasem mam wrazenie ze chyba woleliby zebym plakala ze mi zle i nie mam pieniedzy niz teraz jak jest kiedy sami sobie radzimy i staramy jakos zyc!maja zal ze cokolwiek kupimy nie idziemy najpierw do nich sie spytac i poradzic!!!dla mnie to smieszne!! moja rodzina, moj dom, moje decyzje a nie do rodzicow chodzic sie pytac i mysle ze to tez jest powodem tego iz sie mszcza za to!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem tak na nich wsciekla ze szok!!!!

A co u Was?? Czarna sie pojawiła??? moze uda mi sie was poczytac chociaz czesciowo
Aha czy wiecie na czym polega ubezpieczenie pożyczki np. w AiGO poniewaz moj M ma tam pozyczke wlasnie z ubezpieczeniem min. od utraty pracy ktora przed swietami stracil, poszedl wypelnic wniosek i mu odmowili tzn ma placic to po jasna ch... to ubezpieczenie???skad mialby wziasc pieniadze gdyby nie ta nowa praca!!!
Ma ktos moze w Polbanku jakis kredyt???na czym polega urlop w placeniu raty??wiecie????
Dzieki za odpowiedz:tak::tak:
A my jutro sie szczepimy:-p

Hej Minisia!!Współczuję rodziców,ja miałam tak z teściami,teraz jest już ok,ale czasem się jeszcze zdarzają jakieś pretensje nie wiadomo o co grrr...
A jeśli chodzi o kredyt,my mamy w ge money bank i urlop w placeniu rat polega na ty,bybajmniej u nas,ze raz w roku mozemy wybrac sobie miesiac,w ktorym nie bedziemy placic raty,takie niby wakacje,ale wtedy o ten miesiac wydluza sie nam splata kredytu...nie wiem jak jest w polbanku,mozliwe ze tak samo Pozdrawiam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry