reklama

Październik 2008

Martyna - wychodź na spacery !! Taki spacer znacznie poprawia humor !! Fajnie jakby Ci się udało raz za czas gdzieś wyrwac z domu, bez Malucha.... na kawę, zakupy, cokolwiek...
Olcia - my stosujemy Lakcid, ale podobno podobne działanie... nam mówili, że przy takiej pogodzie jak teraz warto stosować 1 z tych probiotyków cały czas...
Dorotka - Szymek też dzisiaj strasznie marudził... wykąpany był przed 20-tą, a śpi dopiero od około 15 minut...

A Szymcio miał wieczorkiem 37.1..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. i coś sporo malutkich kupek....grrrrrr.... jutro chyba będziemy ściągać lekarkę do domu....bo boję się iść z nim do "chorych dzieci", żeby czegoś nie złapał...to chyba nic takiego, ale w ogóle chcę ogadać z lekarzem o tej jego infekcji którą przechodził + teraz te problemy z brzuszkiem.... Macie jakieś sposoby jak nauczyć Malucha pić herbatkę??
My dzisiaj po raz pierwszy (poza szpitalem) nie byliśmy na spacerku...i jaki tego efekt?? kiepski..... w godzinach spacerowych Szymek był tak marudny, że nie mogłam z nim wytrzymać... nie płakał bardzo, ale tak "miauczał"...zabawiałam go...NIE, cyc NIE, wszystko nie..ale potem zasnął i obudził się bardzo pogodny i wesoły....

reklama
My już po urodzinkach brata, małe Słonko śpi. Ja trochę licytuję zabawek na Allegro (sprzedaję też sukienkę ślubną jakby ktoś szukał Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy). Spać mi się jakoś chce...

MARMA czekamy na fotki
ULA super z tą pracą!!!
MARTYNKA u każdej chyba dzień wyglada podobnie - a nie masz jakiejś koleżanki w pobliżu??? ja zaprzyjaźniłam się z laską z bloku, ma miesiąc straszego synka i teraz wspólne spacery i odwedzamy się - super sprawa :-)
ANIA zdrówka dla Szymka!!!!

Kate- śliczna ta sukienka
Aniaaa mam nadzieję że u Szymona nic się złego nie rozwinie

A ja oglądałam dziś Interwencję ...... matka zostawiła 1.5 roczną córkę z ojcem(ojczymem) ten się powiesił a dziecko umarło z głodu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, zanim wróciła, nie umiem przestać o tym myśleć i serce mi ściska na samą myśl jak to maleństwo umierało.......... co to się dzieje na świecie:szok::szok:

Boze Ula to straszne az mi sie plakac chce jak to przeczytalam o tej dziewczynce :-(Jejku jakie to musialobyc straszne :-(

Dziend dobry :-)
Ja mam ostatnio dola ale jak sie z tym uporam tzn jak wsio pozalatwiam to wam wszystko opowiem MAM TYLKO PROSBE 3 MAJCIE ZA MNIE KCIUKI pozniej wam powiem za co je trzymalyscie oki???????
Dzis w planach pozalatwiac kilka rzeczy zwizanch z ta wlasnie sprawa .

Noc u nas fajna Oliwia spala od 21,30 do 7,30 Pobutka byla jedna o 2,30 :-) Coraz lepiej spi ta moja niunia :-)

MADZIU zagladaj do nas czesciej :-) I super ze maly spi juz sam :-)
Rodzice moga poszlec ;-)

A teraz coś na uśmiech:
> Kodeks Drogowy dla Warszawy
> 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym,cokolwiek to
> oznacza
> 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym świetle, tym mniejsze
> prawdopodobieństwo, że ktoś cię stuknie z boku.
> 3. Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twój zamiar wykonania
> manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza.
> 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogistarszemu
> samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
> 5. Prędkość w km/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie
> wielkością sugerowaną dla przeciętnych kierowców. Prawdziwykierowca
> dopasowuje prędkość do możliwości własnego samochodu.
> 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstępu od poprzedzającego pojazdu,aby
> mogło tam wjechać inne auto.
> 7. Hamować należy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzględnie
> zadziałał ABS, powodując odprężający masaż stopy. W przypadku autbez
> ABS''u ćwiczymy rozciąganie nogi.
> 8. Nie faworyzuj mniejszości. Wpuszczając przed siebie autowyjeżdżające
> z podporządkowanej uszczęśliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiątki
> jadących za tobą.
> 9. Pamiętaj, że wśród pieszych, których przepuszczasz na pasach lub
> wysepce tramwajowej może być terrorysta.
> 10. Zauważ, że, jeżeli zaparkujesz samochód na środku trawnika, napewno
> żaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy.
> 11. Jeżeli nie potrafisz prowadzić samochodu jednocześnie nadając
> SMS''a, jedząc hamburgera, pijacy cole i zmieniając cd -nigdy nie
> zostaniesz sales representative.
> 12. Blondynka napotkana za kierownicą innego pojazdu jestrównoważna 100
> czarnym kotom przebiegającym drogą.
> 13. Wyrzucanie śmieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraznadaje
> sens istnieniu służb porządkowych.
> 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to, aby ułatwićci
> życie, ale po to by pokazać, iż odpowiednie służby są na bieżąco z
> postępem technicznym.
> 15. Pamiętaj, że zmienne warunki pogodowe nie są w żadnym wypadku
> powodem dla zmiany powyższych reguł. Sa one naturalnym czynnikiem
> wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym.

hejka :)

Dorotko trzymamy kciuki

ppatqa Kacperek robi kilka. 4-5 dziennie. Robi je zawsze jak ściągnę mu pieluszkę i podciągnę nóżki do góry i zaczynam mu pupę wycierać. Jakoś nie robi sam do pieluszki. Zresztą to taki typ że jak mu pieluszka przesiąknie i poczuje mokro to odarazu zaczyna dawać do zrozumienia że jest bardzo nieszczęśliwy.No ale też bardzo dużo je. Przeważnie co dwie godziny a czasami co godzinę. Jedynie ma jedną dłuższą przerwę pomiędzy 20 a 1 w nocy.

Kaka82 dobre :) to też tyczy się Wrocławia :)

reklama
Witam
a u nas noc w miare spokojnie minela.maly nie wymiotowal od wczoraj.wczoraj zrobil 5 kup czyli nie tak zle.z nosa mu kapie wiec mu frida co chwile tony odciagam, ale goraczki nie ma i chyba troche lepiej z nim bo je lepiej.
Kaka z tymi kierowcami to swieta prawda:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry