reklama

Październik 2008

HiiiiiiiiiiiiiiHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

DOSTAłAM OKRES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UFFFFFFFFFFFF
Chyba z tego strachu mi sie spóźnił:)A TERAZ 3 ZABIEG NA ZąBKA NOI DZIś ZADZWONIE DO GINKA BO PO OKRESIE IDE NADżERKE USóWAć:)

Aniu moja Jaguśka picie sie tylko napije jak już jest trochę głodna a tatko nie chce pić więc daje jej łyżeczką i wtedy ładnie pije i otwiera baśkę:)

Dziewczyny ja wam naprawde bardzo polecam tą BIO GAIE wARTO BY MALUCHY NAM NIE CHOROWAłY.Moja już bierze 2 mies.

Dorotko jesteśmy z Tobą Trzymamy kciukasy.
A ja w sobotę wychodzę trochę potańczyć nie mogę sie doczekać choć pewnie myślami będę z Jaguśką:)

reklama
MAGDA to straszne z tym dzieckiem i psem :-(

Ja wychodze tak kolo 12 ale cos zimno u mnie i nie wiem czy uda mi sie z mala pojechac autobusem do innego masta.Zobacze jak tam jest jak z nia wyjde Ale mam adzieje ze choc nie wieje

a ja mam pytanko ile wasze dzieci robią kupek dziennie teraz na cycu

Unas roznie, ale przewaznie 2, a ostatnio prawie w kazdej pieluszce jest troszke, tak samo z poczatku bylo
Dorota trzymam kciuki
Blond super że z Rafałkiem lepiej a swoja droga wyobrazacie sobie odciagac teraz katar zwykla gruszka zamiast fridy tak jak dawniej sie robilo:blink:
Kaka dobre:-D
U nas noc jak zwykle czyli cala przespana:tak:
ja właśnie jem śniadanie , Karolinę zawiozlam do szkoły, Lena śpi, zapaliłam w kominku jak się obudzi żeby było cieplutko:tak:
ne mam na dzis zadnych planow bo pogoda znow sie psuje i chyba bedzie padac, w przyszlym tygodniu juz koniec mojego macierzynskiego i ide po swiadectwo pracy i siedzę z dzieckiem w domu:tak:
czy macie już wszystkie wątek zamknięty i ze zdjęciami na głównej stronie ?????? bo ja nadal nie

Witam i ja przedpołudniem ślicznym ubranym w słoneczko :-)

Ulu och to straszne - co za matka z tej babki.

Asiu dobrze, że Rafałek już lepiej się czuję.

Dorotko i moje kciuki zaciśnięte.

Wesolutka gratki, że @ zawitała.

Kaka poczytałam co napisałaś i :-D co prawda nie mieszkam w samej Wawce, ale takich kierowców znam hehehehhe.

Co do kupek to i u nas różnie jest - małego karmię wyłącznie piersią jak na razie i kupka jest tak co drugi dzień.

Mały zasnął sobie, ale wcześniej był cyc i marudzenie - oczywiście usypianie bez kciuka w buzi się nie odbyło.
Teraz już ma wyjęty i smacznie śpi.
Oby chociaż godzinkę podrzemał.

Zastanawiam się co na obiadek zrobić.
Qrcze chciałabym wyjść na spacerek z małym, ale troszkę się boję bo te wirusy.
A z drugiej strony przecież dotleniać też się trzeba.

No nic lecę poczytać co dalej.

PPTQA - coraz mniej tych kupek, zazwyczaj rano, ale tak max.2-3 dziennie
MISIA - ja używam do kąpieli Emolium, do pupy co mam i w zależności od potrzeby (Linomag, Sudokrem, Bephanten, Tormentiol), do buxki krem specjalny Emolium (rewelka, polecam) i teraz na cieminiuszkę krem Musteli i na stałe do noska sól morska (teraz Marimer)
MAŁAULKA - w głowie się takie historie nie mieszczą
KAKA - dobre i święta prawda
WESOLUTKA - no to kamień z serca
DOROTA - już mnie ręce bola od trzymaniatych kciuków, oby się udało!

Moje dziecko śpi jeszcze, a ja już po śniadanku. Słonko świeci i pewnie po przebudzeniu się Mariki i cycu ruszymy na spacer. Dzis zapowiedzieli się znajomi z wizytą, a jutro tez mam gości na noc.

kaka marma szczególnie dojazdu z biskupina na grunwald
dorotko trzymam kciuki

Dzieki
mój robi kup od 4 do 6 i to bardzo obfite, na samym początku walił kilkanaście, bo zaczynam się zastanawiac czy to nie biegunka, ale on zawsze duzo wali. My za godzinke mykamy na spacerek

Wesolutka - no ja chyba też łyżezką będą musiała dawać mu pić, bo z butli nie chce ...
Ppatqa - u nas ostatnio znowu więcej kup..był okres gdzie była 1 dziennie, a teraz właściwie nie ma żadnej dużej (max 1 duża dziennie), a tak to w prawie każdej pieluszce troszkę...
Kate - muszę kupić ten krem Emoulium....stosujesz go na codzień, czy na spacery ??
U nas nocka kiepska... po raz pierwszy od daaaawna, Szymek nie dość, że grasował prawie do 23, to jeszcze 2 razy obudził się na karmienie w nocy, a o 6:30 to już mu się w ogóle spać odechciało...nie wiem czy to przez ten jego stan podgorączkowy?? Dałam dzisiaj mocz do badania, mam nadzieję, że wyjdzie OK, a jutro idę bez niego do lekarki i być może lekarka przyjdzie do domu.... bo tak to jest bardzo pogodny !! nie wygląda jakby mu cos było.... oby nic...

My też idziemy na spacer...wczoraj nie byliśmy bo było strasznie strasznie wilgotno i bałam się, żeby jakiegoś wirusa nien złapał.... dzisiaj już jest lepiej, więc wyskoczymy dotlenić się.

reklama
Może i ja skuszę się na spacer ale po 13.00 teraz muszę coś załatwić a mały słodko śpi i zostanie z babcią.
Później zadzwonię do koleżanki i ją namówię na spacer.

Zmykam już i miłego popołudnia życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry