reklama

Październik 2008

reklama
MADZIU dzieki :-)
KAKA a jakie czopki podajesz?

Skad ja mam wiedziec ze to marudzebnie to na zabki Moja tez strasznie pcha piastki do buzi

Oli drzemie wiec lece zjesc sniadanie Juz sie z mama umowilam ze do szefa pojde sama Chyba ze G wroci z pracy to pojde z nim bo jego tez szef wolal Kurde czuje sie jak na dywaniku u szefa

Wczoraj dostalam namiar na fajna nianie i podobno nie droga Pozniej do niej zadzwonie Ale jak tak soebie nad tym myslalam to nie bedzie az tak zle bo ja ide do pracy jakos z 15 razy na caly miesiac Z tego troche bedzie nocek wiec Oli bedzie miala z kim zostac M i mama :-)
A na dniowki musialabym kogos do niej wolc a dniwek bede miala maks 10 ale mysle ze bedzie ich kolo 7 lub 8 wiec chyba majatku nie zaplace Podobno ta babka brala 500 zl za caly miesiac ale podobno zeszla z ceny a jakby do mnie przyszla maks 10 razy to moze ze 300 zl jest starcza Nie wiem zapytam ale te 300 zl to bym jeszcze dala to by mi sie oplacilo :-)
Kurcze ale szczerze to nie wyobrazam sobie pojscia do pracy Dzis ide do szefa wiec moze czegos sie dowiem

MAGDASF no rece opadaja hihi Moze jeszcze swojego M namawiaj moze sie jeszcze da przekonac :-) 3 mam kciuki :-)

KAKA ja tez sie usmialam z tego ze Oliwka sie nam starzeje :-)

MADZIU milego spacerku ja PoJDE POZNIEJ na jakis niedlugi spacer :-)

U mnie tez bialo a tez jak zawsze uwielbiam zime tak wolalbym juz wiosen

Justynka ja tez nie wyspana a lenia mam zawsze :-)
czekamy na foty choc ja je sbacze dopiero za pare dni bo net mi mowli i zdjecia nie chca sie otworzyc Ale jak pozniej bede miala duzo do ogladania hihihi

Kate - ten Emoilum (płyn i krem) są specjalnie dla Maluszków?? Poprosiłam wczoraj w aptece krem Emolium dla dzieci, ale kobieta powiedziała, że w ogóle nie ma czegoś takiego. I nie wiem czy faktycznie nie ma, czy tylko ona tak myślała (poprosiłam o witamine D to też mi powiedziała, zże tylko na receptę i nie ma innych, ale znalazła w koncu)...

bo produkty EMOLIUM nie są specjalnie dla dzieci, tylko dla dorosłych, dzieci i niemowląt z problemami skórnymi
mogą stosować je Maluszki od 1-go m-ca życia!!!!!!!!! u nas ten płyn stosowali w szpitalu
Emulsja Emolium :: Emulsja do kąpieli
Krem specjalny Emolium :: Krem Specjalny
I jeszcze o stosowaniu u niemowląt Emolium :: Czy Emolium można stosować u niemowląt i małych dzieci?

Co do witaminy D to oczywiście, że jest bez recepty i nazywa się VITAD www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=204&products_id=4201(jest w kapsułkach, które się wygodnie wyciska i kosztuje ok. 16zł, my ja stosujemy od początku po 1 dziennie do końca karmienia piersią). Na receptę są chyba 2 preparaty witaminy D refundowane (ale nie pamiętam nazwy). I jak chcesz taką to musisz mieć receptę od lekarza i dawkowanie.

Tej samej firmy i w takich samych opakowaniach jest VITAK czyli witamina K (stosuje sie do 3-4 m-ca, kosztuje ok.35zł) :-)

DOROTKA - gratulacje dla Oliwci

ja czekam aż się smorodek mały obudzi i pewnie koło 12-13 ruszamy na spacer. Ale biało...

justyneczka - no właśnie jeszcze nie używałam tych kosmetyków z johnson'a , mam jeszcze te z nivea i dlatego sie pytałam... bo jeśli chciałabym odsprzedać z johnsona to nie ma sensu ich używać... a skoro nivea jest już sprawdzone to chyba przy tym zostane ;-) ale dzieki za odp. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry