Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale pewnie teraz troche schudnie przez chorobe.powiedziala ze mamy sie za duzo nie martwic tylko uwazac na niego zeby mu sie z tego zapalenie pluc nie zrobilo.ale mowi ze po tych lekach bedzie ok.

Magda propozycja lux, ale coś mi się zdaje, że problem leży gdzie indziej, może M nie chce mieszkać tak blisko Twoich rodziców?A nie napisalam wam, moja mama jak bylismy u nich, dala nam propozycje. My sprzedamy mieszkanie, kupimy im u nich w miasteczku male 2 pokojowe mieszkanko a oni przepisza na nas dom....I wiecie co moj slubny na to....jemu sie dom nie podoba....Wczoraj znowu sie scielismy na ten temat, poprostu nie wiem jak nie mozna skorzystac z takiej okazji!!!!!!!Prace by tam mial, nawet zmieniac firmy by nie musial, tylko zamiast na woj. lodzkie, bylby serwisantem na slaskie. I to nie to ze on nie chce sie przeprowadzic, bo juz kiedys chcielismy kupic domek niedaleko moich rodzicow, jemu sie poprostu moj rodzinny dom (budynek;-)) niepodoba...rece opadaja.
Trina też tak robięKaka przecież musisz poczekać na mnie :-) zobczysz, ze razem dostaniemy ;-)
mojemu chyba tez zeby ida. uwielbia jak mu dziasla palcem masuje. Jak tylko widzi moja reke w poblizu swojej buzi, to otwiera dziobek jak ptaszek :-)

Aga właśnie dzisiaj pomyślałam o TobieCZesc dziewczyny witam piatkowo, Widze ze doszły nowe mamusie bardzo serdecznie je witam i pozdrawiam. Niezbyt czesto zagladam bo mam mało czasu jak pewnie kazda z Was . Mały rosnie nam i kłoci sie z nami tak ze słychac go w całym mieszkaniu. Antos ma 4 miesiace u 3 dni jest coraz słodszy z kazdym dniem a to moj szkrabekZobacz załącznik 112101

Kasia, a może jeszcze się nie wyzbywaj ubranek ;-);-)Witam się i ja :-)!
. Między innymi z koleżanką, która czeka na bliźniaki - chłopca i dziewczynkę więc mam komu przekazać mój odzieżowy dorobek dla maluchów. M już się wkurza, że garaż trzeszczy, bo jeszcze po Martynie trochę zostało ;-).
A Bartek obudził się o 3 więc miło i pospał do 7, bo siostra dłużej nie dała
Miłego dnia Mamusie!

Kaka obstawiałaś coś, że już planujsz na co przeznaczysz??? ;-)My po spacerku. I rozmarzyłam sie bym zrobiła gdybym wygrała dużą kasę;-)
.

no moj tez sie kreci.ale musisz ustawiac w strone noska te cyferki.moj teraz na 3 je chociaz jak mu sie butelka obkreci to nic sie nie dzieje.po prostu wolniej mu leci ale kleik i kaszka przechodzi.