Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale pewnie teraz troche schudnie przez chorobe.powiedziala ze mamy sie za duzo nie martwic tylko uwazac na niego zeby mu sie z tego zapalenie pluc nie zrobilo.ale mowi ze po tych lekach bedzie ok.

Magda propozycja lux, ale coś mi się zdaje, że problem leży gdzie indziej, może M nie chce mieszkać tak blisko Twoich rodziców?A nie napisalam wam, moja mama jak bylismy u nich, dala nam propozycje. My sprzedamy mieszkanie, kupimy im u nich w miasteczku male 2 pokojowe mieszkanko a oni przepisza na nas dom....I wiecie co moj slubny na to....jemu sie dom nie podoba....Wczoraj znowu sie scielismy na ten temat, poprostu nie wiem jak nie mozna skorzystac z takiej okazji!!!!!!!Prace by tam mial, nawet zmieniac firmy by nie musial, tylko zamiast na woj. lodzkie, bylby serwisantem na slaskie. I to nie to ze on nie chce sie przeprowadzic, bo juz kiedys chcielismy kupic domek niedaleko moich rodzicow, jemu sie poprostu moj rodzinny dom (budynek;-)) niepodoba...rece opadaja.
Trina też tak robięKaka przecież musisz poczekać na mnie :-) zobczysz, ze razem dostaniemy ;-)
mojemu chyba tez zeby ida. uwielbia jak mu dziasla palcem masuje. Jak tylko widzi moja reke w poblizu swojej buzi, to otwiera dziobek jak ptaszek :-)

Aga właśnie dzisiaj pomyślałam o TobieCZesc dziewczyny witam piatkowo, Widze ze doszły nowe mamusie bardzo serdecznie je witam i pozdrawiam. Niezbyt czesto zagladam bo mam mało czasu jak pewnie kazda z Was . Mały rosnie nam i kłoci sie z nami tak ze słychac go w całym mieszkaniu. Antos ma 4 miesiace u 3 dni jest coraz słodszy z kazdym dniem a to moj szkrabekZobacz załącznik 112101

Kasia, a może jeszcze się nie wyzbywaj ubranek ;-);-)Witam się i ja :-)!
. Między innymi z koleżanką, która czeka na bliźniaki - chłopca i dziewczynkę więc mam komu przekazać mój odzieżowy dorobek dla maluchów. M już się wkurza, że garaż trzeszczy, bo jeszcze po Martynie trochę zostało ;-).
A Bartek obudził się o 3 więc miło i pospał do 7, bo siostra dłużej nie dała
Miłego dnia Mamusie!

Kaka obstawiałaś coś, że już planujsz na co przeznaczysz??? ;-)My po spacerku. I rozmarzyłam sie bym zrobiła gdybym wygrała dużą kasę;-)
.

no moj tez sie kreci.ale musisz ustawiac w strone noska te cyferki.moj teraz na 3 je chociaz jak mu sie butelka obkreci to nic sie nie dzieje.po prostu wolniej mu leci ale kleik i kaszka przechodzi.