reklama

Październik 2008

Hej.

A obstawiam konkurs w rmf fm;-)

Co do trójprzepływowego to Hania nie od razu umiała z niego korzystać. Ja mam z Awenta. Na III daję Hani kaszkę. Te II kreski muszą być u góry - musisz je widzieć.

reklama
Ja jeszcze nie rozgryzlam tych trójprzepływowych.

A u nas:
dziś Maciek ma pierwsze imieninki :-)
dokładnie rok temu zrobiłam test i okazało się, że ktoś tam jest ;-)
no i właśnie dostałam @ :dry:

Załączniki

• 01-30.jpg
    01-30.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 34
Trini tak samo jak po pracy poszłam kupiłam test wrócił zrobiłam i okazało sie ze jestem w ciązy. 12 lutego usłyszałam bcie jego serduszka!!!!Równo rok temu. A teraz na macie szaleje synus!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA !!!!!!!!!
Ale u nas dzis leje i wieje, masakra..Lena dzis strasznie duzo spi tylko ze dwie godz od rana nie spala:szok:aż mi się nudzi za Nią:-)
Już odebrałśmy Karolinę ze szkoły oczywiście mnie przelało bo zapomniała peleryny przeciwdeszczowej i czapki i musiała wracać do szkoły a ja tak stałam i czekałam na nią w tym deszczu:no: ona chyba ma sklerozę:-D
Wanilia Czarna Blond Minisia szybciutkiego zakończenia chorowania:tak:
Oliwko gratulacje, jesteś już taaka duża:tak::tak::tak:

ja jeszcze nie rozgryzlam tych trójprzepływowych.

A u nas:
Dziś maciek ma pierwsze imieninki :-)
dokładnie rok temu zrobiłam test i okazało się, że ktoś tam jest ;-)
no i właśnie dostałam @ :dry:

wszystkiego najlepszego dla maciusia duzzzzzzzzzzzooooooooooooooo zdrowka , usmiechu na twarzy, duzo :-)zabawek , buziaki:-)

Magda to sie zajmij hehe moze zapomni:tak:ale okazja z tym domem no!! moze jednak jakos dasz rade namowic M:tak:
Trina wszystkiego najlepszego dla Maciusia:-D
Aska Rafałek cudny!!!

NIe to nie jest problem, kiedys jak jeszcze nie mieszkalismy na swoim to wlasnie zastanawialismy sie gdzie kupic tam czy tu, a ze tu na miejscu mial juz dobrze platna prace a tam mialby o polowe mniejsza pensje zdecydowalismy sie na lodz. Jacek woli moich rodzico chyba niz swoich...
Magda a może dwie pieczenie na jednym ogniu, pocieszanie i przekonywanie w jedną noc ;-);-):-p:-p

A ja właśnie szukam jakiegoś dobrego filmu na wieczór, Szymonek śpi, więc....

reklama
MAGDASF ja pomyslalam tak jak Wiola aby odrazu i pocieszanie i przekonywanie bylo ;-)

Chorowitkom duzo zdrowka

Ja z M bylismy u szefa i jak weszlismy do niego do biura to powiedzial do nas O IDZIE IDELANE MALZENSWTO myslalam ze parskne smiechem ale nie wypadalo przed szefem I mowie mu Tak tak chyba wlasnie NIEIDEALNE

ROZMAWIALAM Z SZEFEM I TAK DO 18 MARCA MAM MACIERZYNSKIE OD 19 IDE NA ZALEGLY urlop i mniej wiecej wychodzi mi ze w domku bylabym do 16 kwietnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry