reklama

Październik 2008

Dziś Mari dużo spała w dzień jakoś...
.
Nasza też dziś bardzo dużo spała w ciągu dnia, ale u nas była brzydka pogoda cały dzień deszcz, może to przez to... teraz też już zasnęła:tak: no a ja mam czas na bb:-)
jutro sobota to sobie rano pośpię:-)
Ja z M oglądaliśmy wczoraj taki program gdzie mówili o nianiach do dzieci- masakra żeby dobrą nianie znalezć to trzeba mieć szczęście:no:

reklama
... a myśleliśmy o nartach...

Cieszę się, że już weekend. Pewnie w niedz. basenik znów.:-)
Gdzie na narty jedziecie?? Ehh..basenika to Wam zazdroszczę... my chyba dopiero od marca pójdziemy.... albo kwietnia... tylko, ze chcemy pójść na początek z indtruktorem, a zajęcia tylko w weekendy są grrrrrrrrrrrrrr......
Dzięki za Emolium, już wszystko wiem.

Czarna - głowa do góry!! wiem, że łatwo się mówi, bo sama miałam przez 3 tyg stycznia mega doły przez bte szpitale i nic mnie nie cieszyło...ale nie warto tak się dołować..

Dziewczyny..dużo dużo zdrówka!! co to tyle chorób tu panuje !!
Agamir - witamy na nowo!!

Kaka, Blond - ale robicie smaka!! już nie wiem na co mam większą ochotę..na piwo czy wino.... choć chyba najbardziej na grzane piwo z imbirem...mniam....albo grzane wino z bakaliami !!! Mniaaaam....

A u mnie w porządku... na spacerku byliśmy, potem rodzice z babcią na chwilkę wpadli, później koleżanki..posiedziałyśmy i pogadałyśmy... fajnie było... wiecie co?? mam wrażenie, że ze mnie się robi straszny leń... zawsze byłam raczej aktywna, dużo robiłam, a ostatnio nic mi się nie chce.... ciężko mi się smusić do prasowania, zmywania, gotowania... nie wiem dlaczego..normalnie to wracałam z pracy, robiłam zakupy, albo szłam na Fitness, albo jeszcze gdzie indziej, wracaliśmy z M pod wieczór, potem szybki obiad i "domowe obowiązki" i ze wszystkim nadążała... teraz teoretycznie mam wicej czasu (tyle, na ile Szymek pozwoli), ale mega niechęć do robienia czegokolwiek w mieszkaniu...robię oczywiście, ale niechętnie..grrrrrr.........mam nadzieję, że to lenistwo minie ...

Szymek dzisiaj znowu do 23 grasował ...

Dzień Doberek

U nas nocka dziś straszna od 2:30 musiałam wstawać co 2 0 i co 5 min masakra jestem wykończona i mała jak ładnie jadła ostatnie dni tak dziś nic nie chce zjesć ciągle grymasi

Dziś przyjeżdza do mnie siostra z całą rodzinka a sama siostra z synkiem Oliwierkiem zostanie cały tydzień bo ja na teg.o zęba ide
Jezu jak ona sie dziś wierci
Po czym poznać z tymi zębami ze idą.
Nie moge jednak pisać bo Jaguśka szaleje.

Czesc dziewczyny witam weekendowo. Antosiek pospal nam do 6 potem mleczko i pospal do 8 teraz szaleje na macie z zabawkami a ja pije kawusie. Wczoraj minał rok jak dowiedziałam sie ze bedzie malenstwo. TO JUZ ROK!!!!! Wypilismy wieczorem z mezem wineczko zjedlismy sereczki i poszlismy spac. Chciałabym miec 2 dziecko ale czy sie uda czy znow bede musiała chodzic po lekarzach brac tony leków czas pokaze. Wazne ze jest nasz kochany synus. Dzis u nas pada ale po południu jedziemy na spacerek do lasu . Zycze Wam miłego dzionka.

Witam z rana - ufff ... mam dość po wczorajszym dniu.

Mały w nocy obudził się po 0.30 i po 4.00 a zasnął o 19.30 - mnie głowa boli i gardło ... oby nie na chorobę.
JA CHCE WIOSNE JUŻ :baffled:

Na narty to i ja bym się wybrała a jeszcze rok temu o tej porze szalałam jak nic.

Miłego dnia dziewczyny życzę.

Witam :-)
WESOLUTKA to mily dzien Cie czeka :-)
KAKA I ASIU oj alkoholizm nam sie szerzy hehehe Nie dosc ze jestesmy wyrodnymi matkami tak teraz alkoholiczkami zostaniemy heheh :-)
MALAULKA nawet mnie nie strasz z tymi niankami Jak rozmawialam z ta babka co zatrudnia nianie to one pracuja legalnie i sa wykwaligikowane do tego i pewnie wyprobowane ale dosc drogie Ja sobie pomyslalam ze umieszcze juz teraz ogloszenie w necie na moim miescie ze szukam kogos do opieki Zobacze czy ktos mi sie zglosi Wole teraz dac to ogloszenie bo bede miala czas aby poznac ta osobe A wolalabym na te kilka razy w miesiacu wiecie kogos na czarno bo to i taniej wyjdzie Zobaczymy :-)

U nas nocka ciut lepsza Oli zasnela o 22,10 ale juz o 22,50 plakala Dostala mleczko i spala do 2,30 pozniej spala do 6 i po 6 zdrzemnela sie na pol godziny Ja z nia a teraz juz szaleje.
M mial jechac dzis do pracy ale ze pada sniec to nie pojechal i teraz lezy z Niunia i sie nia zajmuje :-)
Kurka ale u nas bialo Pozniej na jakis spacerek sie wybierzemy i jakies zakupy :-)

U nas też pada śnieg taki drobniutki.
Ja wybieram się dziś do rodziców - chyba wezmę wózek i przejdę się na spacer do lasu z małym.
Może tam w sosnowym powietrzu pośpi sobie troszkę.
Poza tym mam potrzebę porozmawiania z mamą ... przez telefon to nie to samo.
Dobrze, że mieszka blisko - 30 min jazdy samochodem ode mnie to jak "rzut beretem".

Czesc dziewczyny!
U nas nocka super. 10h snu bez jedzenia!
Moja IZunia jest Aniołkiem :-)
Tylko muszę tą wstętna pracę pisać, a tak mi się nie chce!

Oj zazdroszcze wam picia też mam ochote, a tak to siedze przy herbatce na karmienie z hipa. Mały dzisiaj nam strasznie marudził, ja posprzątałam, poprasowałam i ogólnie ledwo już siedzę. A ja jeszcze @ nie miałam, ja bym tam chciała jej długo nie mieć:), ale M chce odczekać cytat kilka lat.

Co do alkoholizmu:-), to ja piję czasem troszkę.
Pozwalam sobie na małą lampkę wina po wieczornym karmieniu, jak wiem, że będzie przynajmniej 7h przerwy, albo kieliszek naleweczki.
Wyczytałam w tych materiałach z prezentów szpitalnych, że taka ilość nie ma wogóle wpływu na dziecko. I tego się trzmymam, bo uwilbiam czerwone winko i znacznie lepiej się po nim śpi... Oczywiście w ciąży nie piłam!

UDANEGO DNIA WSZYSTKIM
A CHORYM ZDRÓWKA!

Witam mamuski :))
Malena nie tłumacz się hehe i tak będziemy znów zlinczowane:-D:-D
MagdasF i jak film:confused:fajny;-);-)
To narobilyscie mi ochoty na winko:tak:

My tez noc spoko! od 21 po antybiotyku mala padla i do 8 spala dobre to bo myslalam ze przy chorobie bedzie dzis ciezka noc:tak:

A mi polskie znaki nie dzialaja i Z z Y sie pomieszalo jak mnie to denerwuje:wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry